במיה פריכה מטוגנת
אם יש לך ביצים, מלח, מלח ים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. נסו במיה פריכה מטוגנת, במיה פריכה מטוגנת, ו במיה פריכה מטוגנת (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 225 מעלות.
מחממים את השמן במחבת ברזל יצוק 12 אינץ ' או תבשיל ברזל יצוק אמייל 3 ליטר עד לטמפרטורה על מדחום ממתקים קורא 375 מעלות.
בקערה גדולה, לטאטא יחד את הביצים והחלב עד שהם משולבים היטב, על 1 דקה. בקערה בינונית, לנפות את קמח התירס, קמח, מלח ופלפל יחד פעמיים.
מוסיפים את הבמיה לתערובת הביצה וזורקים עד שהיא מצופה באופן שווה. פזר חצי מחפר מעל במיה ולזרוק למעיל. לפזר את המחפר שנותר מעל במיה ולזרוק שוב.
להעביר כשליש של במיה אל השמן עם כפית מחוררת ומטגנים בקבוצות, פונה לפי הצורך עם הכף, עד הפרוסות הם חום זהוב בכל רחבי, על 2 דקות לכל אצווה.
באמצעות כף מחוררת, להעביר את במיה לצלחת מרופדת בעובי כפול של מגבות נייר. כאשר הוא סחוט, להעביר צלחת קרמיקה המכילה חום היטב ומניחים בתנור עד מוכן לשרת.
אבק במיה עם פתיתי פלפל אדומים ומלח ים, אם תרצה, ולהעביר cruet של חומץ פלפל סביב השולחן כאשר אתה משרת.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;