קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות6
ציון בריאות20
מגזין

במיה פריכה מטוגנת

במיה פריכה מטוגנת
אם יש לך ביצים, מלח, מלח ים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. נסו במיה פריכה מטוגנת, במיה פריכה מטוגנת, ו במיה פריכה מטוגנת (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 225 מעלות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מחממים את השמן במחבת ברזל יצוק 12 אינץ ' או תבשיל ברזל יצוק אמייל 3 ליטר עד לטמפרטורה על מדחום ממתקים קורא 375 מעלות.
מרכיבים שתצטרך
ממתקיםממתקים
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
מחבתמחבת
3
בקערה גדולה, לטאטא יחד את הביצים והחלב עד שהם משולבים היטב, על 1 דקה. בקערה בינונית, לנפות את קמח התירס, קמח, מלח ופלפל יחד פעמיים.
מרכיבים שתצטרך
קמח תירסקמח תירס
פלפלפלפל
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ביצהביצה
חלבחלב
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
4
מוסיפים את הבמיה לתערובת הביצה וזורקים עד שהיא מצופה באופן שווה. פזר חצי מחפר מעל במיה ולזרוק למעיל. לפזר את המחפר שנותר מעל במיה ולזרוק שוב.
מרכיבים שתצטרך
במיהבמיה
ביצהביצה
5
להעביר כשליש של במיה אל השמן עם כפית מחוררת ומטגנים בקבוצות, פונה לפי הצורך עם הכף, עד הפרוסות הם חום זהוב בכל רחבי, על 2 דקות לכל אצווה.
מרכיבים שתצטרך
במיהבמיה
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררתכף מחוררת
6
באמצעות כף מחוררת, להעביר את במיה לצלחת מרופדת בעובי כפול של מגבות נייר. כאשר הוא סחוט, להעביר צלחת קרמיקה המכילה חום היטב ומניחים בתנור עד מוכן לשרת.
מרכיבים שתצטרך
במיהבמיה
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררתכף מחוררת
מגבות ניירמגבות נייר
תנורתנור
7
אבק במיה עם פתיתי פלפל אדומים ומלח ים, אם תרצה, ולהעביר cruet של חומץ פלפל סביב השולחן כאשר אתה משרת.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי פלפל אדוםפתיתי פלפל אדום
מלח יםמלח ים
חומץחומץ
פלפלפלפל
במיהבמיה
8
מאמר var
9
Type_27_data = {};
10
מאמר
11
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;