צריך ללא גלוטן ותוספת טבעונית? במיה צלויה יכולה להיות מתכון מדהים לנסות. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 76 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 4g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך פפריקה, פלפל קאיין, זרעי סלרי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 28 דקות. מתכונים דומים: ההיסטוריה הסודית של מרק במיה-במיה, אוקרן בשמן, ו במיה מבושלת.
הוראות
1
מחממים את הגריל גבוה.
ציוד שתשתמש בו
גריל
2
מניחים את המלח, פפריקה, סוכר, כוסברה, פלפל שחור, קאיין, וזרע סלרי בקערה קטנה ומערבבים לערבב.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור
זרעי סלרי
כוסברה.
פלפל קאיין טחון
פפריקה
סוכר
מלח
ציוד שתשתמש בו
קערה
3
יש לשטוף את במיה מתחת למים זורמים קרים כתם יבש עם מגבות נייר. לקצץ את הקצוות של קצות הגזע של במיה אבל לא לחתוך לתוך התרמילים.
מרכיבים שתצטרך
מים
במיה
ציוד שתשתמש בו
מגבות נייר
4
מניחים את במיה בקערת ערבוב גדולה, מוסיפים את החמאה וזורקים למעיל.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
במיה
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבוב
5
מוסיף את תערובת לשפשף ולזרוק למעיל.
מרכיבים שתצטרך
לשפשף תיבול יבש
6
כאשר אתה מוכן לבשל, לסדר את הבמיה על באח חם, כך שהם מאונכים אל הסורגים או ייתכן שתרצה לשפד 4 או 5 תרמילים זה לצד זה עם שיפודי במבוק כי כבר ספוג במים כדי לשמור על כל במיה תועה מנפילה דרך הסורגים לתוך האש. גריל במיה עד השחמה יפה, על 2 עד 4 דקות לכל צד, פונה עם מלקחיים לפי הצורך.