קושיבינוני
מוכן ב28 דק.
מנות4
ציון בריאות31
מגזין

במיה צלויה

במיה צלויה
צריך ללא גלוטן ותוספת טבעונית? במיה צלויה יכולה להיות מתכון מדהים לנסות. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 76 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 4g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך פפריקה, פלפל קאיין, זרעי סלרי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 28 דקות. מתכונים דומים: ההיסטוריה הסודית של מרק במיה-במיה, אוקרן בשמן, ו במיה מבושלת.

הוראות

1
מחממים את הגריל גבוה.
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
2
מניחים את המלח, פפריקה, סוכר, כוסברה, פלפל שחור, קאיין, וזרע סלרי בקערה קטנה ומערבבים לערבב.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחורפלפל שחור
זרעי סלריזרעי סלרי
כוסברה.כוסברה.
פלפל קאיין טחוןפלפל קאיין טחון
פפריקהפפריקה
סוכרסוכר
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
יש לשטוף את במיה מתחת למים זורמים קרים כתם יבש עם מגבות נייר. לקצץ את הקצוות של קצות הגזע של במיה אבל לא לחתוך לתוך התרמילים.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
במיהבמיה
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
4
מניחים את במיה בקערת ערבוב גדולה, מוסיפים את החמאה וזורקים למעיל.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
במיהבמיה
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב
5
מוסיף את תערובת לשפשף ולזרוק למעיל.
מרכיבים שתצטרך
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
6
כאשר אתה מוכן לבשל, לסדר את הבמיה על באח חם, כך שהם מאונכים אל הסורגים או ייתכן שתרצה לשפד 4 או 5 תרמילים זה לצד זה עם שיפודי במבוק כי כבר ספוג במים כדי לשמור על כל במיה תועה מנפילה דרך הסורגים לתוך האש. גריל במיה עד השחמה יפה, על 2 עד 4 דקות לכל צד, פונה עם מלקחיים לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
במיהבמיה
ציוד שתשתמש בו
שיפודיםשיפודים
גרילגריל
מלקחייםמלקחיים
7
להעביר את הבמיה בגריל על מגש או צלחות לשרת מיד.
מרכיבים שתצטרך
במיהבמיה