קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות9
מגזין

בנגרס וניוקי עם שאלוט קלוי ורוטב גבינה

בנגרס וניוקי עם שאלוט קלוי ורוטב גבינה
בנגרס וניוקי עם שאלוט קלוי ורוטב גבינה עשויים להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מנה אחת מכילה 1104 קלוריות, 44 גרם חלבון, ו 84 גרם שומן. אם יש לכם חלב, ניוקי, שמן זית ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון די טוב של 54%. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון שרימפס קלוי עם רוטב שמפניה-שאלוט, קנלוני ממולא סקווש ברוטב שאלוט קלוי, ו לחמניות טונה עם רוטב שאלוט-ווסאבי קלוי.

הוראות

1
מחממים תנור ל 400 מעלות צלזיוס (200 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
זורקים שאלוט פרוס עם שמן זית בסיר כבד או בתנור הולנדי עד לציפוי טוב.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף1 קילו שוקי עוף
3
מסדרים נקניקיות על גבי תערובת שאלוט.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
4
אופים בתנור שחומם מראש עד שהנקניק כבר לא ורוד במרכז, והופכים נקניקיות מדי פעם להשחמה אחידה, 25 עד 30 דקות. מדחום לקריאה מיידית המוחדר למרכז אמור לקרוא 160 מעלות פרנהייט (70 מעלות צלזיוס).
מרכיבים שתצטרך
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
מעבירים נקניקיות לפלטה; מכסים ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
6
ממיסים חמאה בסיר המשמש לבישול הנקניקיה על אש בינונית. מערבבים חלב ומביאים לרתיחה נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
7
מערבבים בהדרגה כ -3 / 4 מתערובת הגבינה האיטלקית עד להמסה; שמרו את הגבינה שנותרה לציפוי.
מרכיבים שתצטרך
גבינה איטלקיתגבינה איטלקית
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
8
הסר רוטב גבינה מהאש, תוך ערבוב מדי פעם כדי לשמור על רוטב חלק.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
9
הביאו סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה מתגלגלת. מבשלים את הניוקי ברתיחה עד שהוא צף למעלה, כ -3 דקות; מסננים.
מרכיבים שתצטרך
ניוקיניוקי
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
10
מגישים נקניק וניוקי בציפוי רוטב גבינה ומפזרים גבינה ובזיליקום שמורים.
מרכיבים שתצטרך
רוטב גבינהרוטב גבינה
ניוקיניוקי
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות

יין מומלץ: קיאנטיname, ורדיקיו., Trebbiano

ניוקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, ורדיקיו וטרביאנו. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. אתה יכול לנסות טנוטה די נוזולה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה ( מגנום). הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-45 דולר לבקבוק.
טנוטה די נוזולה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה (מגנום)
טנוטה די נוזולה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה (מגנום)
ניחוחות דובדבן וסגול, טעמים מתמשכים ומעוגלים של תבלינים ופטריות. מבנה נהדר עם עדינות אלגנטית.משתלב היטב עם בשרים ורטבי פסטה בשריים, עופות וגבינות קשות.