בנדיקט וופלים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל בנדיקט הוופלים. מתכון זה נטול גלוטן קטוגני מגיש 4 . מנה זו מכילה סביב 18 גרם חלבון 30 גרם של שומן, וסך הכל 391 קלוריות. גשו לסופר וקנו תערובת רוטב הולנדז, גבינת פרמזן, חומץ ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. נסו בנדיקט וופלים, ביצי בנדיקט מעל ואפלים מלוחים, ו וופל בלגי מלא-ללא גלוטן וופלים טבעוניים aka Wowwy (מתכונים דומים).
הוראות
הפוך רוטב hollandaise לפי ההוראות על החבילה, הוספת מיץ לימון טרגון. כיסוי כדי להתחמם. בקערה בינונית, מערבבים תערובת ביסקוויק, חלב חמאה, גבינה, שמן ו -1 של הביצים עם מזלג או לטאטא עד מעורבב.
מחמם וופל maker; מברשת עם שמן נוסף.
יוצקים הבלילה על מרכז יצרנית ופל חם, בעקבות כיווני היצרנים עבור הסכום המומלץ. סגור מכסה; אופים 5 דקות או עד עצירות מהביל וופלים הם חום זהוב.
בינתיים, בסיר 3 ליטר, חום 2 עד 3 אינץ ' מים רותחים; להפחית רותחים.
מוסיפים חומץ. לשבור 4 ביצים שנותרו, אחד בכל פעם, לתוך כוס פודינג. מחזיק כוס קרוב לפני המים, בזהירות להחליק ביצים לתוך מים. מבשלים 3 עד 5 דקות או עד חלמונים לבנים הם המשרד, לא נוזל.
מחסנית 2 וופלים; העליון עם פרושוטו 2 פרוסות, ביצה עלומה 1 וכמות רצויה של רוטב הולנדז.