בננה-ג'ינג'ר-עוגת מקדמיה
מתאים ל-12 מנות. מנה אחת מכילה 600 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 26 גרם שומן. גשו לסופר וקנו מלח, חלב חמאה, קמח זהב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות מתכונים דומים: בננה, אגוז מקדמיה ועוגת קפה קוקוס, עוגת בננה עם ציפוי מקדמיה שוקולד לבן, ו בננה קפה עוגה W / מקדמיה-Streusel קוקוס.
הוראות
תנור חום עד 177°. גריז תחתון רק של 2 (9 אינץ') מחבתות עוגה עגולות עם קיצור או ספריי בישול. שורה תחתונה עם נייר קלף בישול; גריז ונייר קמח וצדדים של מחבתות. בקערה בינונית, מערבבים יחד קמח, אבקת אפייה, סודה לשתיה, זנגביל, אגוז מוסקט ומלח.
בקערה גדולה, לנצח סוכר מגורען ו 1/2 כוס חמאה עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית 3 עד 4 דקות או עד רכות. במהירות נמוכה, להכות בביצים, אחד בכל פעם, מכה היטב לאחר כל תוספת. מוכה בבננות. (
תערובת ייראה מקושקש.) להכות לסירוגין בתערובת קמח וחמאה, מתחיל ומסתיים בתערובת קמח. מערבבים באגוזים 1/2 כוס.
מורחים את הבלילה באופן שווה במחבתות.
אופים 30 עד 35 דקות או עד חום זהוב כהה ועוגות מתחילים להתרחק הצדדים של מחבתות. מגניב 5 דקות; להסיר מחבתות מתלים קירור. מגניב לגמרי, בערך 1 שעה.
בקערה גדולה, לנצח מרכיבים ציפוי עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד חלקה.
על צלחת הגשה, מניחים שכבת עוגה 1, מעוגל בצד למטה.
מניחים את שכבת העוגה שנותרה, מעוגל בצד למעלה, על ציפוי, לחיצה בעדינות כדי לאבטח (ציפוי צריך להראות סביב קצה).
מורחים ציפוי על גבי עוגה, מותירים את הצד פתוח.
מפזרים אגוזים 1/4 כוס סביב קצה העליון של העוגה.