בננה טפיוקה ברולה
בננה טפיוקה ברולה יכולה להיות בדיוק המנה הצדדית שאתם מחפשים. מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 175 קלוריות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, לכי לחנות וקחי בננות, וניל, סוכר מגורען ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-23 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו פודינג בננה טפיוקה, בננה, קוקוס, ומרק פניני טפיוקה, ו בננה קרם ברולה (מתכונים דומים).
הוראות
מקציפים ביצה וחלב עם מקציף תיל בסיר בינוני עד מעורבב היטב.
מוסיפים סוכר מגורען וטפיוקה; מערבבים עד מעורבב היטב.
מביאים לרתיחה מתגלגלת מלאה על חום בינוני, ערבוב כל הזמן.
הסר מהחום; מערבבים בוניל.
יוצקים לתוך 1-qt רדוד. צלחת אפייה. מכסים בניילון נצמד, מניחים עטיפה ישירות על פני הפודינג. מקררים 2 שעות או עד מקורר לחלוטין. (פודינג מתעבה כפי שהוא מתקרר.)
Broiler Preheat רק לפני ההגשה. לחשוף פודינג. מסדרים פרוסות בננה בשכבה אחת מעל פודינג.
מפזרים באופן שווה עם סוכר חום. מטגן, 3 אינץ ' מחום, 2 עד 3 דקות, או עד סוכר נמס caramelized.