בננה פרי עוגות
משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו Dotty בננה עוגות פיות, עוגות פיות זוהרות, ו עוגות פיות קר.
הוראות
תנור חום 190c / 170c מאוורר / גז
קו פח לחמניה עם 8 מקרים נייר. בקערה גדולה, לערבב את הקמח, אבקת אפייה וסוכר עם קמצוץ של מלח.
בקערה נפרדת, להכות את הביצה, חמאה מומסת וחלב במשך 20 שניות; להוסיף את הבננה פירה והכה במשך 5 שניות נוספות עד שהכל מעורבב יפה.
יוצקים את תערובת הבננה לתוך הקמח ומקפלים הכל יחד. ברגע שהוא כמעט משולב, להוסיף 85 גרם של שוקולד לבן התערובת עדיין ייראה קצת גבשושי. כפית את העוגה לערבב לתוך תיבות נייר ואופים במשך 18-20 דקות עד הזהב ועולה, ושיפוד מוכנס יוצא נקי. מגניב על מתלה תיל.
בינתיים, להמיס את השוקולד הלבן שנותר על מחבת של מים רותחים בקושי. אפשר להתקרר קצת, ואז להפיץ על גבי העוגות.
מוסיפים כמה פרוסות בננה ומפזרים קינמון.