בננה, שוקולד אגוזי לוז וקרפ קש תפוחי אדמה
בננה, שוקולד אגוזי לוז וקרפ קש תפוחי אדמה יכול להיות רק ארוחת הבוקר שאתה מחפש. צופה הדמות שלך? זה מתכון צמחוני יש 269 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 13 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 8% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו בננות, שמנת כבדה, ממרח אגוזי לוז שוקולד, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. 1 אדם התרשמו מתכון זה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 20 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 24%. הציון הזה לא כל כך סופר. נסו שוקולד-אגוזי לוז וקרפ בננה, עוגת קרפ קרם אגוזי לוז שוקולד / / בלנדטק, ו קרפ שוקולד בננה (מתכונים דומים).
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
בקערה גדולה מערבבים יחד את הקמח והמלח.
מקציפים פנימה את החלב, השמנת, החמאה והביצה לתערובת אחידה. מכסים את הקערה ומקררים, בערך 1 שעה.
הוסף טפיחת חמאה למחבת טפלון בגודל 10 אינץ ' על אש בינונית-גבוהה.
להוסיף 2 אונקיות של הבלילה ומערבולת סביב לציפוי המחבת בשכבה דקה אפילו. מבשלים עד חום זהוב בהיר, כ 1 דקה. הפוך את הקרפ בעזרת מרית דגים או טרנר דק ובשל, 15 עד 45 שניות.
מעבירים את הקרפ לצלחת וחוזרים על הפעולה עם הבלילה שנותרה, מוסיפים עוד חמאה במידת הצורך.
מורחים כל קרפ בעזרה נדיבה של ממרח שוקולד, פרוסות מחצי בננה וקומץ קש תפוחי אדמה.
מגלגלים, סוגרים את שני הקצוות וחותכים על הטיה.
מגישים מאובקים באבקת סוכר.