בס אפוי עם גבינת רומנו
בס אפוי עם גבינת רומנו דורש על 22 דקות מההתחלה ועד הסוף. זה מתכון pescatarian מגישה 4 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 55 גרם חלבון 33 גרם של שומן, וסך הכל 624 קלוריות. זה עובד היטב כמנה עיקרית. לכי לחנות ותאספי פירורי לחם, שמן זית, פילה טרוטה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 98%. נסו בס אפוי עם גבינת רומנו, פלפלים רומנו ממולאים אפויים, ו אפוי פרמזן פרמזן רומנו עוף (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 425 מעלות F.
מערבבים את פירורי הלחם, אבקת שום, גבינה ופטרוזיליה בקערה בינונית שאינה תגובתית. לשפשף כל פילה עם מיץ לימון, ולאחר מכן לדלות כל פילה בתערובת פירה כדי מעיל שווה.
מניחים פילה על תבנית אפייה מרופדת בנייר שעווה או קלף.
אופים בתנור במשך 10 עד 15 דקות או עד פילה דגים מבושלים דרך.