בס טרי מטוגן של גארי
אם יש לכם מלח ופלפל, קמח, פילה בס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. עם כפית נסו בס טרי מטוגן של גארי, בס מפוספס מטוגן עם עגבניות מוקפצות ושמיר, ו בס אפוי עם עשבי תיבול טריים (מתכונים דומים).
הוראות
מקום ניקה & פילה בס deboned (עדיף קטן-פה בס - אבל עובד עם פילה גדול & bluegill מדי -) בשקית zip-lock גדולה.מכסה עם חלב שקית חותם. מקררים בין לילה.למחרת, פילה יבש על מגבות נייר. מתבלים את שני הצדדים בפפריקה, מלח ופלפל (לפי הטעם).מעיל כל פילה עם קמח וונדרה.בינתיים, preheat Crisco במחבת ברזל על חום בינוני גבוה.פילה מטגנים ב 1/2 " של נמס & Crisco חם על חום בינוני גבוה. במשך כ 3 דקות בכל צד, עד חום זהוב.
מסננים על מגבות נייר כאשר נעשה.