בס ים אפוי עם עשבי תיבול וסיד
בס ים אפוי עם עשבי תיבול וסיד עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני מגיש 1 . מנה אחת מכילה 1726 קלוריות, 163 גרם חלבון ו 106 גרם שומן. אם יש לך מלח ופלפל, שמיר, בצל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. עם כפית ציון של 84% המנה הזו מעולה. מתכונים דומים: בס ים אפוי עם עשבי תיבול וסיד, בס אפוי עם עשבי תיבול טריים, ו בס מפוספס אפוי במלח עם עשבי תיבול ולימון.
הוראות
מראש לחמם את התנור לגז לסמן 6 / 204°/200CScale הדגים היטב (לשאול מוכר הדגים שלך לעשות את זה בשבילך) ולחתוך את הסנפירים.לשטוף את הדגים ביסודיות תחת מים זורמים קרים להתייבש עם נייר מטבח.לעשות חתכים באלכסון על פני הדגים, על 4 חתכים בכל צד.
מניחים את הדג במגש צלייה משומן ומברשת קלות עם חלק מהשמן.מגררים את גרידת 1 ליים ולסחוט את juice.In קערה, לערבב את המיץ ואת ההתלהבות עם עשבי תיבול קצוצים, שום מגורד בצל אדום פרוס דק דברים התערובת לתוך החתכים.
חותכים את 2 לימונים הנותרים ב 4s ולמקם לצד הדגים.מתבלים את הדגים והליים במלח ופלפל שחור טחון טרי וטפטוף על שאר השמן.
מניחים את המגש על המדף האמצעי של התנור במשך כ 25-30 דקות (תלוי בגודל של הדג) עד הבשר מרגיש רק המשרד כאשר לחוץ.אם אתה רוצה לבדוק שוב כי הדג מבושל, חלק הבשר עד העצם ולראות אם זה פתיתים.
מניחים את הדגים על צלחת הגשה ושופכים את המיצים הנותרים מהמגש על fish.To מגישים, מניחים את הלימון הקלוי לצד הדגים או אולי כדאי לך לסחוט את הסיד על הדג ולאחר מכן מניחים את הסיד סחוט בצד לקישוט!
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי ל-Seabass. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Santi Sortesele פינו Grigio. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
![Santi Sortesele Pinot Grigio]()
Santi Sortesele Pinot Grigio
גוון צהוב קש, מלווה באף ממוקד של אגס, משמש ופרחים לבנים. החיך הפירותי, עם התווים העליונים של פירות אבן, מראה בשלות ועגלגלות הנתמכים היטב על ידי חומציות אלגנטית ומתיקות, הבטחת גימור ארוך ומתמשך.