קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות1
ציון בריאות100
מגזין

בס ים אפוי עם עשבי תיבול וסיד

בס ים אפוי עם עשבי תיבול וסיד
בס ים אפוי עם עשבי תיבול וסיד עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני מגיש 1 . מנה אחת מכילה 1726 קלוריות, 163 גרם חלבון ו 106 גרם שומן. אם יש לך מלח ופלפל, שמיר, בצל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. עם כפית ציון של 84% המנה הזו מעולה. מתכונים דומים: בס ים אפוי עם עשבי תיבול וסיד, בס אפוי עם עשבי תיבול טריים, ו בס מפוספס אפוי במלח עם עשבי תיבול ולימון.

הוראות

1
מראש לחמם את התנור לגז לסמן 6 / 204°/200CScale הדגים היטב (לשאול מוכר הדגים שלך לעשות את זה בשבילך) ולחתוך את הסנפירים.לשטוף את הדגים ביסודיות תחת מים זורמים קרים להתייבש עם נייר מטבח.לעשות חתכים באלכסון על פני הדגים, על 4 חתכים בכל צד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מניחים את הדג במגש צלייה משומן ומברשת קלות עם חלק מהשמן.מגררים את גרידת 1 ליים ולסחוט את juice.In קערה, לערבב את המיץ ואת ההתלהבות עם עשבי תיבול קצוצים, שום מגורד בצל אדום פרוס דק דברים התערובת לתוך החתכים.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו
שום גויה®שום גויה®
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
חותכים את 2 לימונים הנותרים ב 4s ולמקם לצד הדגים.מתבלים את הדגים והליים במלח ופלפל שחור טחון טרי וטפטוף על שאר השמן.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
4
מניחים את המגש על המדף האמצעי של התנור במשך כ 25-30 דקות (תלוי בגודל של הדג) עד הבשר מרגיש רק המשרד כאשר לחוץ.אם אתה רוצה לבדוק שוב כי הדג מבושל, חלק הבשר עד העצם ולראות אם זה פתיתים.
מרכיבים שתצטרך
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
5
מניחים את הדגים על צלחת הגשה ושופכים את המיצים הנותרים מהמגש על fish.To מגישים, מניחים את הלימון הקלוי לצד הדגים או אולי כדאי לך לסחוט את הסיד על הדג ולאחר מכן מניחים את הסיד סחוט בצד לקישוט!
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי ל-Seabass. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Santi Sortesele פינו Grigio. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
Santi Sortesele Pinot Grigio
Santi Sortesele Pinot Grigio
גוון צהוב קש, מלווה באף ממוקד של אגס, משמש ופרחים לבנים. החיך הפירותי, עם התווים העליונים של פירות אבן, מראה בשלות ועגלגלות הנתמכים היטב על ידי חומציות אלגנטית ומתיקות, הבטחת גימור ארוך ומתמשך.