בס ים עם עגבניות וזיתים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 4 . מנה אחת מכילה 618 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 27 גרם שומן. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם קליפה של לימון, קינואה, זיתים kalamatan, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. נסו בס מפוספס צלוי עם שומר, עגבניות וזיתים נרפאו בשמן, בס ים צרוב במחבת עם זיתים, עגבניות ואורז חום אורגנו, ו בס ים עם עגבניות, זיתים וצלפים: פוסט אורח על ידי כי חומוס רזה יכול לאפות # SeafoodWeek (מתכונים דומים).
הוראות
1
בסיר בינוני, להביא 2 מרק עוף כוסות, 2 כפות. חמאה ו-1/2 כפית. מלח לרתיחה. מערבבים קינואה, לכסות ולחזור לרתיחה. מבשלים עד הנוזל נספג, 15 דקות. קצפת עם מזלג ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
צד העונה skinless של דגים עם 2 כפית. מלח ו 1/2 כפית. פפר. טפיחה על העור יבש עם מגבת נייר.
מרכיבים שתצטרך
8 (U-12) שרימפס
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
3
מחממים שמן במחבת גדולה ולא דביקה על חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מניחים פילה דגים במחבת חם בצד למטה לצרוב במשך 5 דקות. הפעל פילה בעדינות עם מרית ומבשלים בצד השני עד הבשר אטום, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פילה דגים
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
להעביר פילה דגים לצלחת, אוהל עם נייר ולשמור חם.
מרכיבים שתצטרך
פילה דגים
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
6
לנגב שמן מחבת ולהפחית את החום בינוני, ולאחר מכן להוסיף 1 כף הנותרים. חמאה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
מוסיפים עגבניות, זיתים, שום, טימין וקליפת לימון. להגדיל את החום mediumhigh, להוסיף יין ומבשלים 4 דקות.
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא קפוסלדו פינו גריג ' יו. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 10 דולר.