צריך ללא גלוטן, חלב חינם, כל 30, ומנה עיקרית pescatarian? בס ים עם תערובת ירקות יכול להיות מתכון נהדר לנסות. מנה אחת מכילה 176 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 6 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם קליפת לימון, קישואים, בס ים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקישואים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ריבועי קינוח קישואים כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 55 דקות. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular גדול של 86%. מתכונים דומים: בס ים עם תערובת ירקות, תערובת הירקות של ראס, ו בס ים שחור במרק ירקות באביב.
הוראות
1
מחממים תנור ל 425°.
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
ממיסים 1 חמאת כף במחבת nonstick 10 אינץ ' על חום בינוני גבוה. מבשלים בצל וגזר בחמאה 2 דקות, ערבוב לעתים קרובות. מערבבים פלפל. לבשל 1 דקה, ערבוב לעתים קרובות. מערבבים בקישואים, 1 כפית קליפת לימון, מלח טרגון. לבשל 1 דקה, ערבוב לעתים קרובות; להסיר מהחום.
מרכיבים שתצטרך
פלפל
קליפת לימון
טרגון
קישואים
גזר
חמאה
בצל
מלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
חותכים דגים ל 4 חתיכות הגשה (העור יכול להישאר על). אם לדגים יש עור, הניחו את עור הדגים בצד בתבנית אפייה מלבנית לא מגודרת, 11x7x1 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
דגים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
4
מערבבים מרכיבים שנותרו; להפיץ על פני דגים. תערובת ירקות כפית סביב דגים.
מרכיבים שתצטרך
ירק
מורחים
דגים
5
אופים חשפו 20 עד 25 דקות או עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג.
Seabass עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות Chehalem 3 יין פינו גרי. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 26 דולר לבקבוק.