קושימומחה
מוכן ב55 דק.
מנות4
ציון בריאות13
מגזין

בס ים צ'יליאני עם גריסי פלפל צהוב קלויים ורוטב פובלנו קלוי

בס ים צ'יליאני עם גריסי פלפל צהוב קלויים ורוטב פובלנו קלוי
צריך מנה עיקרית ללא גלוטן ופסקאטריה? בס ים צ'יליאני עם גריסי פלפל צהוב קלויים ורוטב פובלנו קלוי יכול להיות מתכון יוצא מן הכלל לנסות. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 44 גרם חלבון, 89 גרם שומן, ובסך הכל של 1194 קלוריות. מתאים ל-4 ומחירו 6 מנות.18 דולר למנה. אם יש לכם שמנת כבדה, חמאה, בצל וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב השמנת הכבדה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סופות שלגים תוצרת בית עם ביצי חמאת הבוטנים של ריס כמו קינוח. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 67%. מתכונים דומים: בס ים צ'יליאני מעל תערובת קינואה ירקות קלויים, רוטב פלפל צהוב קלוי, ו צמח מתוק קלוי עם מתכון לרוטב גויאבה פלפל פובלנו.

הוראות

1
מברישים בס בשמן זית משני הצדדים ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
בסבס
2
מחממים מחבת מטגן או מחבת גריל על אש גבוהה עד לעישון. צולים, עם העור כלפי מטה, למשך 3 עד 4 דקות או עד להזהבה. הופכים וממשיכים לבשל 2 עד 3 דקות לאלילות בינונית-טובה.
ציוד שתשתמש בו
כרוב אדום מבושל, זמין במעבר מזון מיוחדכרוב אדום מבושל, זמין במעבר מזון מיוחד
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
הניחו תלולית גדושה של גריסי פלפל צהוב על 4 צלחות ארוחת ערב.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צהובפלפל צהוב
2 אונקיות צ'דר מגורר2 אונקיות צ'דר מגורר
4
מניחים פילה מעל כל אחד ומזלפים את רוטב הפובלאנו.
מרכיבים שתצטרך
גבינת חלב פרה מיושנתגבינת חלב פרה מיושנת
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
5
מחממים תנור ל 400 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
משפשפים את הפלפל עם 2 כפות מהשמן ומניחים על תבנית עם נייר אפייה. צולים בתנור עד לריכוך והעור מושחר.
מרכיבים שתצטרך
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
מניחים את הפלפלים בקערה בינונית, מכסים בניילון ומניחים לשבת במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
8
מוציאים את העור והזרעים מהפלפלים.
מרכיבים שתצטרך
1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
9
מניחים 2 מהפלפלים במעבד מזון ומעבדים לתערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
10
חותכים את הפלפל שנותר לקוביות עדינות ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
11
מניחים את ההומיני במעבד מזון ומעבדים עד לקבלת תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
HominyHominy
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
12
מחממים את 2 כפות השמן והחמאה הנותרות בסיר בינוני על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
13
מוסיפים את הבצל, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
14
מוסיפים את השום ומבשלים 2 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
15
מוסיפים את מחית הפלפל ההומיני, הצהוב והשמנת הכבדה. מתבלים במלח, פלפל ומחית צ ' יפוטלה. מבשלים 10 דקות ומקפלים פנימה את קוביות הפלפלים הצהובים והצ ' דר.
מרכיבים שתצטרך
מחית צ 'יפוטלה צ' ילהמחית צ 'יפוטלה צ' ילה
פלפל צהובפלפל צהוב
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
גבינת צ'דר חדה קראפט®גבינת צ'דר חדה קראפט®
HominyHominy
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
16
מניחים פלפלים, חומץ, כוסברה ודבש בבלנדר ומתבלים במלח ופלפל. מערבבים עד חלקה. כשהמנוע פועל, מוסיפים לאט את שמן הזית עד לתחליב.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות

מרכיבים

1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)מחית צ'יפוטלהמחית צ'יפוטלה3(חוֹרֶף)כוסברה קצוצהכוסברה קצוצה3ציפורןשום, קצוץ דקשום, קצוץ דק2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)907אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)hominy, סחוטhominy, סחוט2(חוֹרֶף)1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2(חוֹרֶף)2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות4(חוֹרֶף)2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות1גדולבצל ספרדי, קצוץ דקבצל ספרדי, קצוץ דק3פלפלים poblano, קלויים, קלופים, זרע וקצוץפלפלים poblano, קלויים, קלופים, זרע וקצוץ596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר4ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח ופלפל טחון טרימלח ופלפל טחון טרי680אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)פילה בס ים צ'יליאניפילה בס ים צ'יליאני1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)חמאה ללא מלחחמאה ללא מלח1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצ'דר לבן מגורדצ'דר לבן מגורד3largesפלפלים צהוביםפלפלים צהובים

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

סיבס עובד ממש טוב עם פינו גריגיו, גרונר וולטלינר ופינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריגיו או גררננר וולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים חזקים כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר. אתה יכול לנסות אלזס ווילם פינו גרי רזרב. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -16 דולר לבקבוק.
אלזס ווילם פינו גריס ריזרב
אלזס ווילם פינו גריס ריזרב
צבע זהוב עז עם רמזים לאוכרה, ליין יש אף של פרי בשל, חבוש. בפה ההתקפה היא גמישה ומלאה, עם הערות של דבש ותבלינים. הסופי מאזן באופן מושלם סוכר וחומציות.התאימו יין זה לצד כבד אווז מטוגן במחבת, בשרים לבנים צלויים או צלויים (חזיר, עגל), ארנב, עופות ברוטב שמנת, דגים מעושנים, מנות פטריות כמו ריזוטו.