בס ים צ'יליאני עם גריסי פלפל צהוב קלויים ורוטב פובלנו קלוי
צריך מנה עיקרית ללא גלוטן ופסקאטריה? בס ים צ'יליאני עם גריסי פלפל צהוב קלויים ורוטב פובלנו קלוי יכול להיות מתכון יוצא מן הכלל לנסות. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 44 גרם חלבון, 89 גרם שומן, ובסך הכל של 1194 קלוריות. מתאים ל-4 ומחירו 6 מנות.18 דולר למנה. אם יש לכם שמנת כבדה, חמאה, בצל וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב השמנת הכבדה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סופות שלגים תוצרת בית עם ביצי חמאת הבוטנים של ריס כמו קינוח. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 67%. מתכונים דומים: בס ים צ'יליאני מעל תערובת קינואה ירקות קלויים, רוטב פלפל צהוב קלוי, ו צמח מתוק קלוי עם מתכון לרוטב גויאבה פלפל פובלנו.
הוראות
1
מברישים בס בשמן זית משני הצדדים ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
בס
2
מחממים מחבת מטגן או מחבת גריל על אש גבוהה עד לעישון. צולים, עם העור כלפי מטה, למשך 3 עד 4 דקות או עד להזהבה. הופכים וממשיכים לבשל 2 עד 3 דקות לאלילות בינונית-טובה.
ציוד שתשתמש בו
כרוב אדום מבושל, זמין במעבר מזון מיוחד
ערמוני מים, משולבים
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
הניחו תלולית גדושה של גריסי פלפל צהוב על 4 צלחות ארוחת ערב.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צהוב
2 אונקיות צ'דר מגורר
4
מניחים פילה מעל כל אחד ומזלפים את רוטב הפובלאנו.
מרכיבים שתצטרך
גבינת חלב פרה מיושנת
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
5
מחממים תנור ל 400 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
משפשפים את הפלפל עם 2 כפות מהשמן ומניחים על תבנית עם נייר אפייה. צולים בתנור עד לריכוך והעור מושחר.
מרכיבים שתצטרך
8 (U-12) שרימפס
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
מניחים את הפלפלים בקערה בינונית, מכסים בניילון ומניחים לשבת במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
8
מוציאים את העור והזרעים מהפלפלים.
מרכיבים שתצטרך
1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
9
מניחים 2 מהפלפלים במעבד מזון ומעבדים לתערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
10
חותכים את הפלפל שנותר לקוביות עדינות ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
8 (U-12) שרימפס
11
מניחים את ההומיני במעבד מזון ומעבדים עד לקבלת תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
Hominy
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
12
מחממים את 2 כפות השמן והחמאה הנותרות בסיר בינוני על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
13
מוסיפים את הבצל, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
20 פרוסות זוקיני דקות
14
מוסיפים את השום ומבשלים 2 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה
15
מוסיפים את מחית הפלפל ההומיני, הצהוב והשמנת הכבדה. מתבלים במלח, פלפל ומחית צ ' יפוטלה. מבשלים 10 דקות ומקפלים פנימה את קוביות הפלפלים הצהובים והצ ' דר.
מרכיבים שתצטרך
מחית צ 'יפוטלה צ' ילה
פלפל צהוב
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
גבינת צ'דר חדה קראפט®
Hominy
8 (U-12) שרימפס
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
16
מניחים פלפלים, חומץ, כוסברה ודבש בבלנדר ומתבלים במלח ופלפל. מערבבים עד חלקה. כשהמנוע פועל, מוסיפים לאט את שמן הזית עד לתחליב.
סיבס עובד ממש טוב עם פינו גריגיו, גרונר וולטלינר ופינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריגיו או גררננר וולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים חזקים כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר. אתה יכול לנסות אלזס ווילם פינו גרי רזרב. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -16 דולר לבקבוק.
אלזס ווילם פינו גריס ריזרב
צבע זהוב עז עם רמזים לאוכרה, ליין יש אף של פרי בשל, חבוש. בפה ההתקפה היא גמישה ומלאה, עם הערות של דבש ותבלינים. הסופי מאזן באופן מושלם סוכר וחומציות.התאימו יין זה לצד כבד אווז מטוגן במחבת, בשרים לבנים צלויים או צלויים (חזיר, עגל), ארנב, עופות ברוטב שמנת, דגים מעושנים, מנות פטריות כמו ריזוטו.