בס ים צלוי בתנור עם ויניגרט עגבניות חם וקוסקוס
בס ים צלוי בתנור עם ויניגרט עגבניות חם וקוסקוס עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 342 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 10 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. גשו לסופר וקנו חומץ שרי, עגבנייה, מלח כשר, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו בס ים אפוי במלח עם ויניגרט עגבניות חם, בס ים צלוי עם פירות הדר ויניגרט עגבניות, ו בס שחור עם רוזמרין חם-ויניגרט זית (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים בצל ירוק לחתיכות 3 אינץ', וחותכים חתיכות לרצועות julienne.
שמן חום במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה.
להוסיף שום; לטגן 30 שניות או עד השום מתחיל חום.
מוסיפים את העגבניות והבצל; מפחיתים את החום למדיום ומבשלים 1 דקה.
הסר מהחום; מערבבים ב 2 כפות מיץ לימון, חומץ, ו 1/2 כפית מלח. תתחמם.
שלב 1 מיץ לימון כף, 1/4 כפית מלח, מרק בסיר בינוני; להביא לרתיחה. בהדרגה מערבבים עירית קוסקוס וקצוץ.
הסר מהחום; לכסות ולתת לעמוד 5 דקות. קצפת עם מזלג. כסה וחמם.
מפזרים דגים עם 1/4 כפית מלח ופלפל.
מניחים פילה בתבנית אפייה 11 x 7 אינץ ' מצופה ספריי בישול.
מניחים 4 פרוסות לימון חצוי על כל פילה.
אופים ב 350 במשך 20 דקות או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדק עם מזלג.
מגישים מעל קוסקוס, ומעל עם ויניגרט.
מקשטים עם עירית שלמה, אם תרצה.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות פינוט גרי סקייפול. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.8 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 13 דולר לבקבוק.
![פינוט סקייפול גריס]()
פינוט סקייפול גריס
קש חיוור בצבע עם הערות של מנגו, פריחת הדר ובננה באף. על החיך תערובת של פירות טרופיים מתגלה לתוך מנדרינה, מנגו, אשכוליות, וטעמי בננה. התווים הטרופיים האלה ממשיכים לאורך הגימור הארוך והמתיש.