קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות58
מגזין

בס ים צלוי עם פירות הדר ויניגרט עגבניות

בס ים צלוי עם פירות הדר ויניגרט עגבניות
בס ים צלוי עם ויניגרט עגבניות פרי הדר-ירושה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, מתכון pescatarian מגיש 4 . מנה זו מכילה סביב 31 גר' של חלבון, 32 גרם של שומן, וסך הכל 443 קלוריות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לך עגבניות ירושה, סוכר, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון 69% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: בס ים צלוי בתנור עם ויניגרט עגבניות חם וקוסקוס, בס מפוספס עם עגבנייה עגבנייה, ו סלט תרד עגבניות קלוי עם ויניגרט חרדל הדרים.

הוראות

1
מערבבים עגבניות, סוכר וחומץ בסיר על אש בינונית; מבשלים 3 דקות או עד שהסוכר מתמוסס. מערבבים פטרוזיליה הבא 6 מרכיבים. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
ניקוד עור דגים באלכסון פעמיים או שלוש פעמים (כדי למנוע מסתלסל), ומפזרים מלח ופלפל. פילה לצרוב, העור בצד למטה, ב 1 כפית שמן במחבת ברזל יצוק על חום בינוני-גבוה על 2 דקות. לחץ על פילה שטוח עם מרית מתכת כדי למנוע קרלינג.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
3
מעבירים מחבת לתנור, ואופים ב 450 במשך 5 דקות או עד פתיתי דגים עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מגישים פילה בצד העור למעלה. רוטב כפית על פילה.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי ל-Seabass. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. סנט מייקל-אפס כעס פינו גריג ' יו עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 23 דולר לבקבוק.
סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו
סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו
בהתאם לאדמה ו מיקרו אקלים, פינו גרי משתנה מיין יומיומי פשוט כל הדרך עד גידולים העליון מוחלט. הכרמים החמים, שנחשפו לשמש של אתרי הכעס, עם קרקעות חצץ אבן הגיר השמיימית שלהם, הם דוגמה קלאסית. הכעס אלטו Adige פינו Grigio יש מבנה אצילי, איזון נחמד וחומציות בסדר – מה שהופך אותו תענוג מוחלט לשתות. הלבן החזק הולך טוב עם מרק דגים ודגים, חזה עוף גינאה או פילה עגל.