בס ים צרוב במחבת עם זיתים, עגבניות ואורז חום אורגנו
בס ים צרוב במחבת עם זיתים, עגבניות ואורז חום אורגנו עשוי להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 37 גרם חלבון 21 גרם של שומן, וסך הכל 544 קלוריות. אם יש לכם אורז חום שמור, זיתים ניסואז, ורמוט, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-9 היו אומרים שזה פגע במקום. מתכונים דומים: בס ים צרוב במחבת עם זיתים, עגבניות ואורז חום אורגנו, סלמון מחבת עם עגבניות וזיתים, ו בס ים עם עגבניות וזיתים.
הוראות
חום 1 כף שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. מתבלים את שני הצדדים של פילה בס עם מלח, פלפל ושום ותבלינים עשב.
מוסיפים בס למחבת ומבשלים 1 עד 2 דקות לכל צד, עד חום זהוב.
הוסף ורמוט ומבשל 1 דקה, כדי לאפשר אלכוהול לבשל את.
מוסיפים עגבניות ו 1/2 כוס הזיתים ומביאים לרתיחה. מבשלים 5 דקות, עד דגים הוא מזלג מכרז.
לחמם אורז עם אורגנו בסיר בינוני (הוספת מעט מים במידת הצורך) או במיקרוגל. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
Seabass עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. פינו קפוסלדו גריג ' יו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו כולל מרקם יבש, פריך, תוסס וניחוחות עדינים של פירות לבנים, פרחים ושקדים.זוגות היטב עם בשר לבן, דגים, פירות ים, מנות פסטה וגבינות עדינות.