בס ים שלם עם סראנו חרוך-בזיליקום ויניגרט
בס ים שלם עם ויניגרט סראנו בזיליקום חרוך עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה עד 81 גר' של חלבון, 45 גרם של שומן, וסך הכל 760 קלוריות. איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני מגיש 4 . לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך פלפל, עלי בזיליקום, בזיליקום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. נסו אפרסקים עם חזיר ובזיליקום סראנו, צלעות חזיר צלויות עם ויניגרט חזיר סראנו, ו תבשיל אפונה דלוע עם בזיליקום וסראנו (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים צ ' ילי, בצל, שום, חרדל, חומץ ומלח ופלפל בבלנדר תערובת עד בשילוב. עם המנוע פועל, לאט להוסיף את השמן להתמזג עד emulsified.
יוצקים לתוך קערה ומערבבים בזיליקום קצוץ.
גריל חום לחום בינוני גבוה.
מברשת שני הצדדים של הדגים עם שמן העונה כל אחד עם 1 כפית של מלח ופלפל, כולל חלל. למלא את החלל של כל דג עם חלק מהזיליקום. גריל כל דג עד חרוך מעט בצד 1, על 4 עד 5 דקות. באמצעות מרית כבדה, בזהירות להפוך את הדגים מעל, לסגור את המכסה ולהמשיך צלייה עד רק מבושל דרך, על 6 עד 7 דקות.
הסר מן הגריל ומיד לטפטף כל דג עם 2 כפות של ויניגרט.