בס מפוספס מטוגן עם עגבניות מוקפצות ושמיר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל בס פסים מטוגנים עם עגבניות מוקפצות ושמיר. מנה אחת מכילה 227 קלוריות, 31 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, כל 30, אם יש לכם פלפל, פילה בס פסים, שמן זעפרןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. מתכונים דומים: פאן פריד בס פסים, בס פסים צלוי שלם עם עגבניות ועשבי תיבול, ו בס מפוספס עם עגבניות, תירס ובזיליקום.
הוראות
בקערה, לזרוק את העגבניות עם קמצוץ גדול של מלח ולהניח בצד.
חום 2 כפות שמן במחבת גדולה.
מוסיפים את השום ומבשלים על אש נמוכה עד הזהב, על 2 דקות.
מוסיפים את העגבניות ורוטב הדגים ומערבבים על חום מתון עד רך, כ -10 דקות.
חום 1 כפית שמן במחבת nonstick גדולה. מתבלים את הדגים במלח ופלפל.
הוסף 4 של פילה למחבת, צד העור למטה, ומבשלים על חום גבוה בינוני עד העור הוא השחמה פריך, על 4 דקות. הפעל ומבשל עד הדג הוא אטום כל הדרך, על 1 דקה.
מעבירים את הדגים, צד העור למעלה, לתבנית אפייה וחמים בתנור.
מוסיפים 1 כפית שמן למחבת וחוזרים עם הפילה הנותר.
באותו מחבת, מחממים את 1 כפית השמן הנותרת.
מוסיפים את שמיר, כוסברה ובזיליקום ומערבבים על אש גבוהה עד בקושי נבול, על 1 דקה. תלוש את העגבניות על צלחות ולהגדיר את פילה דגים על גבי.
מקשטים עם עשבי תיבול ומגישים בבת אחת.