בס מפוספס עם עגבנייה ירושה Scampi יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 35 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 332 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו פילה בס מפוספס, שאלוט, עלי קורנית ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית. נסו בס מפוספס שלם עם שומר ועגבניות, בס מפוספס פראי עם פונדו עגבניות, ו בס עם פסי בר צרוב עם מרווה עגבניות " פונדו (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור ל 177°.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
במחבת גדולה שאינה ניתנת לאבחון, מחממים את שמן הזית על חום בינוני-גבוה. מתבלים את הדגים בנדיבות במלח ופלפל ומפזרים גרידת לימון ומיץ. ברגע שהשמן מתחיל לנצנץ, מניחים את הפילה בצד-למטה במחבת ונותנים להם לבשל, מבלי להזיז אותם, עד שהעור הוא חום פריך וזהוב, 45 שניות עד 1 דקה. תן דחיפה קלה כדי לשחרר את העור מהמחבת.