בס מפוספס פראי עם פונדו עגבניות
בס מפוספס פראי עם פונדו עגבניות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 32 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 276 קלוריות. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שאלוט, פילה בס מפוספס, מרווה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן נסו בס עם פסי בר צרוב עם מרווה עגבניות " פונדו, בס פסים בר צלוי, ו בס פסים פראי en Papillote (מתכונים דומים).
הוראות
לעטוף את השום בנייר כסף ואופים במשך 30 דקות, עד רך.
בואו מגניב, ואז לסחוט את השום לקערה. מערבבים את המרווה; מתבלים במלח ופלפל.
במחבת עמוקה, מחממים את שמן הזית.
מוסיפים את שאלוט ומבשלים על אש נמוכה עד מתרכך, 2 דקות.
מוסיפים את העגבניות, החמאה ואת רסק שום מרווה ומבשלים על חום מתון עד העגבניות לשחרר את הנוזל שלהם, 3 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
במחבת לא דביקה, מחממים את שמן הירקות. מתבלים בס עם מלח ופלפל ומוסיפים למחבת, העור למטה. מבשלים על חום גבוה בינוני עד העור הוא השחמה, 4 דקות. להפוך את הפילה ומבשלים עד רק לבן לאורך, 2 דקות.
מגישים את הדג עם פונדו עגבניות.