בס מפוספס צלוי בתנור עם פלפלים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה סביב 32 גרם חלבון 9 גרם של שומן, וסך הכל 262 קלוריות. איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני מגיש 4 . אם יש לך פלפל, מלח, פילה בס פסים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו בס פסים בגריל עם בצל ופלפלים קלויים באש, בס פסים צלוי, ו בס פסים צלוי עשב (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים 2 כפיות שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים בצל, שום ופלפלים; מטוגנים 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשה
3
להוסיף מרק ו 4 מרכיבים הבאים. מביאים לרתיחה; להרתיח 1 דקה. תערובת פלפל כפית לתוך צלחת אפייה 13-x 9 אינץ'. נגב מחבת עם מגבת נייר.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
4
חום שנותר 2 כפיות שמן במחבת על חום בינוני גבוה עד חם.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
5
להוסיף בס; לבשל 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בס
6
הסר פילה ממחבת; מניחים על גבי תערובת פלפל, צד משחימים למעלה.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)