בס מפוספס צלוי בתנור עם פלפלים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה סביב 32 גרם חלבון 9 גרם של שומן, וסך הכל 262 קלוריות. איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני מגיש 4 . אם יש לך פלפל, מלח, פילה בס פסים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו בס פסים בגריל עם בצל ופלפלים קלויים באש, בס פסים צלוי, ו בס פסים צלוי עשב (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים 2 כפיות שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
דַק-
2
מוסיפים בצל, שום ופלפלים; מטוגנים 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
3
להוסיף מרק ו 4 מרכיבים הבאים. מביאים לרתיחה; להרתיח 1 דקה. תערובת פלפל כפית לתוך צלחת אפייה 13-x 9 אינץ'. נגב מחבת עם מגבת נייר.
מרכיבים שתצטרך
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
אבקת ציר עוף של גויה®
4
חום שנותר 2 כפיות שמן במחבת על חום בינוני גבוה עד חם.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
דַק-
5
להוסיף בס; לבשל 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בס
6
הסר פילה ממחבת; מניחים על גבי תערובת פלפל, צד משחימים למעלה.