בס פסים בגריל
בס פסים בגריל נטול גלוטן, ו pescatarian מנה עיקרית. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 162 גרם חלבון 40 גרם של שומן, וסך הכל 1072 קלוריות. המתכון הזה מכסה %44 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לך שרי, מיץ לימון, שום, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב רוטב הסויה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פאנה קוטה עם רוטב סנטו תות-Vin כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו בס פסים בגריל, קוניאק בגריל ים פסים, ו בס פסים בגריל עם לימון ושומר (מתכונים דומים).
הוראות
שוטפים סטייקים ביסודיות במים קרים; לטפוח יבש, ומניחים בתבנית אפייה 13 - x 9-x 2 אינץ'.
מערבבים 1/2 כוס חמאה, שרי, מיץ לימון, רוטב סויה, שמיר עשב, שום, ומלח בקערה קטנה; מערבבים היטב, ושופכים על סטייקים. כיסוי; להשרות בטמפרטורת החדר 30 דקות, הפיכת סטייקים פעם אחת.
הסר סטייקים מן המרינדה; ריזרב מרינדה. סטייקים גריל 4 אינץ ' מגחלים חמות 10 דקות בכל צד או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדק עם מזלג, צולה לעתים קרובות עם מרינדה שמורה.
מעבירים סטייקים למגש חם, ויוצקים 2 כפות חמאה מומסת על דגים.
מקשטים עם פטרוזיליה ולימון.