קושיקשה
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות13
מגזין

בס פריך עם אשכוליות הולנדייז

בס פריך עם אשכוליות הולנדייז
אם יש לך בסביבה 35 דקות כדי לבלות במטבח, בס פריך עם אשכוליות hollandaise עשוי להיות עצום ללא גלוטן, pescatarian, ו דל פחמימות, מתכון לנסות. והוא יספק כ 4 מנות. במנה עיקרית זו יש 433 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 30 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-8 היו אומרים שזה פגע במקום. מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש שמן, חמאה, וירקות. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: בס ים שחור צרוב עם ירקות מרירים, שומר, אשכוליות וסלט פטה, בס ים פריך מחבת עם חמאת פיסטוק, ו בס ים פריך עם שומר מצופה וסלט צנון.

הוראות

1
שים את החומץ, פלפל וזרעי כוסברה (אם משתמשים) למחבת קטנה עם 1 כף מים. מבשלים עד מופחת 1 כפית, ולאחר מכן להסיר מן החום. אם זה מפחית יותר מדי, להוסיף התזה של מים.
מרכיבים שתצטרך
זרעי כוסברה שלמהזרעי כוסברה שלמה
תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מקטע את האשכולית ולשים את המקטעים על נייר מטבח. לסחוט את המיץ מאמצע הפרי.
מרכיבים שתצטרך
קמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכיתקמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכית
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
3
ממיסים את החמאה במחבת קטנה ומחממים אותה.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
שים את החלמונים לתוך בלנדר או מעבד מזון עם קמצוץ נדיב של מלח. מסננים את חומץ מופחת על גבי, ואז להשליך את הפלפל ואת זרעי כוסברה.
מרכיבים שתצטרך
זרעי כוסברה שלמהזרעי כוסברה שלמה
זנים של פטריותזנים של פטריות
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
5
הוסף 1 כפית מיץ אשכוליות, ולאחר מכן whizz במשך כמה שניות.
מרכיבים שתצטרך
2 אונקיות מיץ אשכוליות אודם2 אונקיות מיץ אשכוליות אודם
6
עם המנוע על הבלנדר פועל, יוצקים על 1 כף חמאה והשמנת. בהדרגה להוסיף את שאר החמאה, ומאפשר לו לתחליב באופן מלא לאחר כל תוספת לעשות רוטב עבה, חלק. שמור את החמאה חמה על הכיריים בין שופכים.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
7
הוסף 1 כפית יותר מיץ אשכוליות כדי לשחרר, ולאחר מכן עונה. מערבבים באשכולית מפולחת לשבור אותו קצת. שמור על הרוטב חם בזמן שאתה מבשל את הדג.
מרכיבים שתצטרך
2 אונקיות מיץ אשכוליות אודם2 אונקיות מיץ אשכוליות אודם
קמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכיתקמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכית
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
8
סלאש, אז העונה בס הים.
מרכיבים שתצטרך
SeabassSeabass
9
מחממים מחבת ללא מקל על חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
10
מחממים את השמן, ואז מטגנים פילה או שניים, עור בצד למטה, במשך 4-5 דקות, או עד שהבשר השתנה צבע כמעט כל הדרך דרך ואת העור הוא פריך. הפוך את הדגים, לבשל במשך 30 שניות, ולאחר מכן להסיר לצלחת ולהתחמם בזמן שאתה מטגן את הפילה הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
11
מגישים עם hollandaise וירוקים מאודים.
מרכיבים שתצטרך
רוטב הולנדזרוטב הולנדז
ירוקירוק

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

Seabass עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. Arsheen Maysaran פינו גרי עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.
Maysara Arsheen פינו גריס
Maysara Arsheen פינו גריס
ביטוי בהיר של פירות ממש מלפנים, ברכה החיך שלך עם הערות של דשא קצוץ ביום חם. היין מעוגן בחומציות פריך, אבל לא כל כך הרבה כמו להכניע להקניט חולף של מתיקות שמשאיר אותך מחייך. לארשין יש אופי חכם ומרענן שיעניק בהירות למגוון ההכנות של דגים, עופות וחזיר.