קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות2
ציון בריאות35
מגזין

בס שחור במרק מיסו עם אודון ושיטאקים

בס שחור במרק מיסו עם אודון ושיטאקים
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים יפניים,אז נסו בס שחור במרק מיסו עם אודון ושיטאקים. מתכון זה ללא חלב ופסקאטרי משרת 2 . מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 188 גרם חלבון, 12 גרם שומן, ובסך הכל 1631 קלוריות. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה. 1 אדם מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם יש לכם בייבי בוק צ'וי, בצל ירוק, מיסו, וכן קומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. עם כפית ציון של 50%, המנה הזו טובה. מרק אטריות אודון מיסו, מרק אטריות אודון מיסו, ו מרק אטריות אודון מיסו דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
שלב את המים, האצות ופתיתי הבוניטו בסיר של 4 ליטר והניח על אש בינונית-נמוכה. אפשר למים לאט לאט לרתיחה; זה אמור לקחת בערך 10 דקות. מכבים את האש מיד בדיוק כשהציר מגיע לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי בוניטופתיתי בוניטו
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
KelpKelp
ציוד שתשתמש בו
450 גרם תפוחי אדמה אדומים קטנים, חתוכים לקוביות של 2.5 ס"מ450 גרם תפוחי אדמה אדומים קטנים, חתוכים לקוביות של 2.5 ס"מ
2
הניחו למלאי לשבת במשך 1 עד 2 דקות ואז סננו את המוצקים. שמור 2 ליטר של דאשי להשתמש בעתיד כבסיס מרקים ותבשילים (זה ישמור במשך שבוע 1 במקרר או קפוא במשך מספר חודשים), ואת הנותרים ליטר להכין את מרק מיסו.
מרכיבים שתצטרך
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
3
יוצקים את הדאשי לווק ומניחים על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
דאשי.דאשי.
ציוד שתשתמש בו
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
4
הקציפו את המיסו לדאשי, תוך ערבוב עד לקבלת תערובת חלקה. זורקים פנימה את הפטריות.
מרכיבים שתצטרך
1 חציל, קלוף וחתוך לרצועות1 חציל, קלוף וחתוך לרצועות
דאשי.דאשי.
מיסומיסו
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
5
מצפים קלות את החלק התחתון של ספינת קיטור במבוק בגודל 12 אינץ ' בתרסיס בישול שאינו מקל. מתבלים את שני צידי פילה הדג במלח ופלפל; הניחו אותם זה לצד זה בספינת הקיטור, בצד העור כלפי מעלה.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
טרגון אופציונליטרגון אופציונלי
פילה דגיםפילה דגים
6
חותכים את הג ' ינג ' ר לאורכו ברצועות ומניחים אותו על גבי הדג כדי שהטעם יוכל לחלחל; שים את הכוסברה מעל. מקננים את הבוק צ ' וי בספינת הקיטור, זה לצד זה, ומכסים במכסה הבמבוק. הגדר את ספינת הקיטור בתוך הווק, ואדים במשך 15 עד 20 דקות עד שהדג מבושל. מוציאים בזהירות את ספינת הבמבוק ומוסיפים למרק את אטריות האודון והבצל הירוק. מבשלים 1 דקה או עד שהאטריות רכות.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
אטריות אודוןאטריות אודון
בוק צ ' וי.בוק צ ' וי.
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
1 כוס שעועית צפונית יבשה1 כוס שעועית צפונית יבשה
ציוד שתשתמש בו
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
7
להגשה: מצקת את מרק המיסו ל -2 קערות רדודות רחבות, גורפת את האטריות למרק ומניחה על גבי זה את הבוק צ ' וי והדגים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שעועית צפונית יבשה1 כוס שעועית צפונית יבשה
בוק צ ' וי.בוק צ ' וי.
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים
מצקתמצקת
8
מקשטים בעוד כוסברה ומפזרים קלות את מלח הצ ' ילי-שומשום ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ5 אונקיות בצל ירוק קצוץ
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח

יין מומלץ: פינו נואר, פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner

בס שחור בתפריט? נסה להתאים עם פינו נואר, פינו גריג ' יו וגרונר ולטלינר. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריג ' יו או גרלסנר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים חזקים כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר. הקשת סונומה פינו נואר עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
קשת סונומה פינו נואר
קשת סונומה פינו נואר
פינו נואר זה מיושן באלון צרפתי, בעל צבע נופך יפהפה עם ניחוחות של דובדבן בינג, פטל אדום, תבלין אפייה ותווי וניל עדינים. הוא מציג רכות שופעת על החיך יחד עם טעמים של פירות אדומים וכחולים מרוכזים, עם ליבה של דובדבן ופטל כהה עם תווים אוראליים סגולים סגולים. גוף בינוני עם חומציות מאוזנת המרימה את הטעמים.