בס שחור עם פסטו בסגנון סיציליאני
זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. מתכונים דומים: בס שחור מאודה עם פסטו בסגנון סיציליאני, פסטו בסגנון סיציליאני, ו פסטה פסטו בסגנון סיציליאני.
הוראות
יוצקים את שמן הזית לתבנית אפייה.
באמצעות סכין חדה, לעשות 4 חתכים אלכסוניים רדודים בצד העור של כל פילה. (זה מונע מהדגים להתכרבל ולהיות קשוחים.) מתבלים את הפילה במלח, פלפל, אורגנו, ואת הלימון ואת גרידת התפוז ולנער את הבצל הירוק מעל.
הנח אותם בתבנית אפייה בצד העור למעלה.
יוצקים ורמוט או יין על הדגים.
לשבור את החמאה עם האצבעות שלך ולמקם חתיכות קטנות על פני הדג.
הסר את הדגים מתבנית האפייה לצלחת אבל לא להשליך את המיצים בתחתית המחבת.
מוסיפים חצי פסטו למיצים בתבנית האפייה ומערבבים יחד אוהבים חום נמוך עד שהכל משולב.
מוסיף את בזיליקום קצוץ, פטרוזיליה, ועלה סלרי, ומערבבים כדי לשלב את כל החומרים. אם הפסטו נראה עבה מדי לטעמך, התאם את העקביות על ידי הוספת קצת יותר מי ברז חמים.
כפית חלק של פסטו על החלק התחתון של כל צלחת הגשה ומניחים פילה דגים על גבי.
טפטוף יותר שמן זית כתית מעל.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. כרם טנגנט פרגון פינו גרי עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
![Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris]()
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
ממוסגר על ידי חומציות lemony אור מינרליות תוססת, thispinot גרי נעשה בסגנון היבש המסורתי של צפון Italy.It הוא בעל גוף מלא באופן מפתיע, עם טעמים מרוכזים של אפרסק, זנגביל ופירות טרופיים, עם רמז של אופי שרף אורן. יין נהדר בכוחות עצמו, טנגנט פינו גריז זוגות היטב עם רחב טווח של מזונות כולל פירות ים, פסטה עם רטבים קלים, נקניקיות evengrilled.