קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות60
מגזין

בס שחור קלוי עם סיידר תפוחים-רוטב קייל

בס שחור קלוי עם סיידר תפוחים-רוטב קייל
בס שחור קלוי עם סיידר תפוחים-רוטב כרוב עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %47 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 566 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 27 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. גשו לסופר וקנו בייקון, קצפת, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב חומץ סיידר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חומץ כקינוח. עם כפית ציון 77% המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: סיידר קלוי סקווש & סלט כרוב עם ויניגרט תפוחים, בס שחור שלם צלוי, ו סיידר תפוחים כרוב מטוגן.

הוראות

1
ליבה וקוצצים גס תפוחים; תהליך בבלנדר או מעבד מזון עד נוזלי. מסננים דרך מסננת בסדר, הזמנת מיץ והשלכת מוצקים.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2
מניחים מיץ בסיר קטן. מביאים לרתיחה, להפחית את החום, ומבשלים עד הנוזל מצטמצם בחצי. מערבבים בחומץ ושמנת. מבשלים 2 דקות, להסיר מהחום, ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
3
הסר גבעולים כרוב, לחתוך לחתיכות 2 אינץ'. מבשלים במים מלוחים רותחים 5 דקות; לנקז. לצלול במי קרח מיד כדי לעצור את תהליך הבישול, לנקז, ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
כרובכרוב
4
שורש סלרי מוקפץ ב 1 כף חמאה מומסת על חום בינוני 5 דקות או עד מכרז, ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
CeleriacCeleriac
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
5
ממיסים 1 כף חמאה; מוסיפים שאלוט ובייקון. כאשר בייקון הוא כמעט פריך, להוסיף כרוב, ומבשלים עד מחומם היטב. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
כרובכרוב
6
ניקוד עור דגים באלכסון פעמיים או שלוש פעמים, ומפזרים מלח ופלפל. ממיסים את הנותרים 1 כף חמאה במחבת ברזל יצוק. צרוב דגים, עור בצד, עד השחמה קלה. לחץ על פילה שטוח עם מרית מתכת כדי למנוע קרלינג.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
7
מעבירים מחבת לתנור, ואופים ב 350 במשך 5 עד 7 דקות או עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
מסדרים כרוב במרכז הצלחת; מפזרים שורש סלרי סביב כרוב. למעלה עם דגים, ורוטב כפית סביב שורש סלרי.
מרכיבים שתצטרך
CeleriacCeleriac
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
כרובכרוב

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

דגים בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין פינו גריג ' יו FitVine עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.
יין פינו גריג ' יו FitVine
יין פינו גריג ' יו FitVine
זה מעט יין לבן יבש ברור בצבע. זה נקי, פריך, טעים עם הערות פרחוניות על האף וטעמים של תפוח ירוק רמז של הדר. הסיום טרי.תהנה הלילה מבלי להקריב מחר.