בצל Flans עם פונדוטה
בצל Flans עם פונדוטן נטול גלוטן, ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 242 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 18 גרם שומן. אם יש לכם מלח ופלפל, אגוז מוסקט, עלי רוזמרין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו מוצרלה פונדוטה, מקרוני גריל פונוטה גמברי, ו Flans קוקוס (מתכונים דומים).
הוראות
ציוד מיוחד: תצטרך סיבובים סופלה 3-אונקיה או מנות פלאן למתכון זה
במחבת 10 עד 12 אינץ', מחממים חמאה עד שהקצף שוכך.
מוסיפים בצל ומבשלים לאט עד חום רך וזהוב, על 12 עד 15 דקות. אפשר להתקרר.
חמאה תבניות flan ו מחממים תנור ל 350 מעלות.
מחלקים את הבצלים בין תבניות פלאן. בקערה, להקציף יחד אגוז מוסקט, רוזמרין, חלב, ביצים, חלמונים וגבינה מגוררת. מתבלים במלח ופלפל ומחלקים את תערובת החלב בין תבניות הפלאן.
מניחים פלאן במחבת בראוני ולמלא עד חצי עם מים קרים.
מניחים בתנור ואופים 45 דקות, או עד הקרביים מוגדרים או קיסם יוצא יבש.
הסר מהתנור ולאפשר להתקרר 5 דקות. Unmold ומגישים עם פונדוטה וכמהין.