קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות4
ציון בריאות49
מגזין

בצל Vidalia ממולא אורז-עדשים פילאף

בצל Vidalia ממולא אורז-עדשים פילאף
צריך ללא גלוטן ותוספת טבעונית? בצל וידאלי ממולא אורז-עדשים Pilaf יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 420 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 5g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -45 דקות. גשו לסופר וקנו ציפורן טחון, רסק עגבניות, בצל וידאלי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: בצל וידאלי ממולא אפוי, עדשים ואורז פילאף, ו אורז חום קארי אפוי & פילאף עדשים.

הוראות

1
חותכים על 1/2 אינץ ' את צמרות ולהגדיר את החלקים גזוז הצידה.
2
שים את הבצל על תבנית האפייה ולתת להם תרסיס מהיר מאוד של שמן זית (זה עוזר לשמור עליהם מפני שריפה אבל לא חיוני).
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
3
מפזרים מעט מלח (אם משתמשים) וטוחנים מעט פלפל שחור עליהם.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4
אופים אותם עד רך מעט קרמל סביב הקצוות, על 45 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
הסר מהתנור ולאפשר להתקרר מעט. השאירו את התנור דולק, והפחיתו את החום ל-350 פ ' בזמן שהבצל מתבשל, הכינו את הפילאף. קוצצים מה שמיש של צמרות בצל לחתיכות קטנות.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
מחממים סיר כבד עם ראש הדוק או סיר אורז מרוסס קלות בשמן זית.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
ציוד שתשתמש בו
סיר אורזסיר אורז
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
7
מוסיפים את הבצלים והטוגנים עד למכרז.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
8
מוסיפים את האורז ואת רסק עגבניות ומבשלים, ערבוב, במשך דקה אחת יותר. אם אתה משתמש סיר אורז, להוסיף 2 3/4 כוס מים; אם אתה מבשל על הכיריים, להשתמש 2 1/2 כוסות מים.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
ציוד שתשתמש בו
סיר אורזסיר אורז
פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)
9
מוסיפים את התבלינים, עדשים, ומלח ומערבבים לשלב היטב. מכסים, הופכים את החום לנמוך ומבשלים 30 דקות. כבה או הסר מהחום. כאשר הבצלים קרים מספיק כדי לטפל, להסיר את המרכזים שלהם על ידי דחיפה למעלה מלמטה; הקפד להשאיר פגז לפחות 2 או 3 שכבות עבה.
מרכיבים שתצטרך
עדשיםעדשים
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
10
חותכים קצת במרכז הבצל ומחזירים אותו לבצל כדי לאטום את הקרקעית.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
11
מניחים את הבצלים בתבנית אפייה גדולה ומכוסה כי כבר משומן קלות. קוצצים את מרכזי הבצל ומוסיפים אותם, את הצימוקים ואת צנוברים לתערובת האורז. בדוק את האורז-זה עדיין צריך להיות קצת מים בו. אם לא, להוסיף 1/4 כוס מים. כפית את תערובת האורז לתוך הבצל, לחיצה לארוז אותו ו mounding אותו מעט מעל.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) גבינת בריחבילה אחת (12 אונקיות) גבינת ברי
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
12
טפטוף 1 כף מים מעל החלק העליון של כל בצל, ולשים 2 כפות מים לתוך החלק התחתון של צלחת האפייה. מכסים בחוזקה, ומכניסים לתנור. (אם יש לך כל תערובת אורז שנשאר, לשים אותו בתבנית אחרת מכוסה לאפות אותו יחד עם הבצל.) בדוק לאחר 20 דקות כדי לראות אם האורז הוא רך ולא יבש מדי; אם זה לא מבושל לחלוטין, להחזיר אותו לתנור במשך 5-10 דקות, הוספת מים חמים מעט אם הוא יבש מדי.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
13
מגיש 4.