קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות13
מגזין

בצל אדום ממולא צלוי

בצל אדום ממולא צלוי
בצל אדום ממולא קלוי נטול גלוטן, וללא לקטוז מנה צדדית. מנה אחת מכילה 396 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 20 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו שמן זית, אורז, יין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו בצל אדום כבוש, בצלים ממולאים צלויים, ו בצלים ממולאים צלויים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מבשלים בצל בסיר של מלוחים רותחים עד שהתרכך מעט, על10 דקות. באמצעות כף מחוררת, להעביר קערה גדולה; לתת מגניב מעט.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
עבודה עם בצל 1 בכל פעם, לעשותסדק לאורך מלמעלה עד לתחתית עם סכין קיצוץ, חיתוך דרך2-3 שכבות של בצל, בהתאם לעוביןשל שכבות. בעדינות להסיר insidelayers, המאפשר החיצוני 2-3 שכבות כדי להחזיק את הצורה שלהם. Finelychop מספיק של השכבות הפנימיות tomeasure 1 כוס.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
3
חום 1/4 כוס שמן במחבת כבדה גדולהעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
4
מוסיפים שום ובצל מוקפץ; מבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד רך, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
5
מוסיפים 1 כף, בשר בקר, עלי דפנה, אורגנו, andmint; לבשל, לשבור את הבשר עם גב כף, עד הבשר מבושל דרך, 2-3 דקות. מערבבים באורז, 1/2 כוס, ו 2 כפות מיץ לימון; לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד הנוזל נספג, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
6
להוסיף שמיר ו zest; mixwell. מילוי העונה עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
ענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו
7
מחממים תנור ל 204°. כף about1 / 2 כוס מילוי לתוך כל בצל (זה צריך להיות ארוז היטב).
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
8
מניחים בצל a13x9x2 " צלחת אפייה, ממולאים בצד למעלה;טפטוף עם 1/4 כוס שמן, 1/2 כוס יין, ו2 כפות מיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
9
בצל צלוי עד פריך על גביוקצת השחמה, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
10
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.