בצל אופים
בצל לאפות דורש מסביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. אתה מקבל מנה צדדית שמגישה 12. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 11 גר' של חלבון, 38 גרם של שומן, וסך הכל 494 קלוריות. . אם יש לכם חמאה, קרם מרוכז של מרק עוף, לחם, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו בצל אופים, בצל אופים, ו בצל צרפתי אופים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
במחבת קטנה, ממיסים חמאה ומוסיפים בצל. מבשלים 10 עד 15 דקות או עד רך.
הסר בצל מחבת (להשאיר חמאה במחבת) ומניח במחבת 9x13 אינץ'.
מערבבים מרק וחלב לשפוך על בצל.
מפזרים גבינה. פרוסת לחם כ 1 1/2 אינץ ' עבה ולטבול את שני הצדדים בחמאה. סדר על גבי גבינה.
אופים במשך 30 דקות או עד הלחם הוא חום זהוב קלוי!