קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

בצל אופים

בצל אופים
בצל לאפות דורש מסביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. אתה מקבל מנה צדדית שמגישה 12. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 11 גר' של חלבון, 38 גרם של שומן, וסך הכל 494 קלוריות. . אם יש לכם חמאה, קרם מרוכז של מרק עוף, לחם, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו בצל אופים, בצל אופים, ו בצל צרפתי אופים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
במחבת קטנה, ממיסים חמאה ומוסיפים בצל. מבשלים 10 עד 15 דקות או עד רך.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
הסר בצל מחבת (להשאיר חמאה במחבת) ומניח במחבת 9x13 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
מערבבים מרק וחלב לשפוך על בצל.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
חלבחלב
מרקמרק
5
מפזרים גבינה. פרוסת לחם כ 1 1/2 אינץ ' עבה ולטבול את שני הצדדים בחמאה. סדר על גבי גבינה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
גבינהגבינה
לחםלחם
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
6
אופים במשך 30 דקות או עד הלחם הוא חום זהוב קלוי!
מרכיבים שתצטרך
לחםלחם
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור