קושימומחה
מוכן ב25 שעות
מנות6
ציון בריאות2
דיאטותפסקאטרית
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

בצל אנשובי גאלט

בצל אנשובי גאלט
גשו לסופר וקנו מי קרח, טימין, שן שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 25 שעות. עם כפית ציון של 24% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: בצל אנשובי גאלט, עוגת אנשובי ובצל, ו בצל ועוגות אנשובי.

הוראות

1
מערבבים יחד קמח, חמאה ומלח בקערה עם קצות האצבעות שלך או בלנדר מאפה (או דופק במעבד מזון) רק עד שרוב התערובת דומה לארוחה גסה עם כמה גושי חמאה בגודל אפונה בערך.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
בלנדרבלנדר
קערהקערה
2
טפטוף 3 כפות מים קרח באופן שווה על תערובת ומערבבים בעדינות עם מזלג (או דופק במעבד) עד משולב.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
3
לסחוט קומץ קטן: אם זה לא מחזיק יחד, להוסיף עוד מי קרח, 1/2 כף בכל פעם, ערבוב (או פועם) עד משולב, ואז לבדוק שוב. (לא overwork תערובת או מאפה יהיה קשה.)
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
4
להפוך את התערובת על משטח מקומח קלות ולחלק ל 4 מנות. עם העקב של היד שלך, למרוח כל חלק פעם או פעמיים בתנועה קדימה כדי לעזור להפיץ שומן. לאסוף בצק יחד, עם מגרדת בצק או ספסל אם יש לך אחד, ולחץ לתוך כדור, ואז לשטח לתוך דיסק 5 אינץ'. צ ' יל, עטוף בניילון נצמד, עד חברה, לפחות 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
מגרד בצקמגרד בצק
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
1
מבשלים בצל בשמן וחמאה במחבת כבדה 12 אינץ ' מעל חום בינוני, ערבוב מדי פעם, עד מרכך וזהב, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
בצלבצל
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
1
מחממים תנור ל 375°f עם מתלה באמצע.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
דק קוצצים אנשובי ושום יחד. מערבבים יחד עם רסק עגבניות וקורנית.
מרכיבים שתצטרך
רסק עגבניותרסק עגבניות
אנשוביאנשובי
שוםשום
טימיןטימין
3
מרדדים את הבצק על משטח מקומח קלות עם מערוך מקומח קלות לסיבוב 13 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
מערוךמערוך
4
העברה לתבנית אפייה גדולה מרופדת בקלף.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
5
מורחים תערובת עגבניות אנשובי על הבצק, משאירים גבול 2 אינץ ' לאורך קצה, ולאחר מכן מסדרים בצל על גבי. מקפלים קצוות של בצק פנימה.
מרכיבים שתצטרך
אנשוביאנשובי
בצלבצל
מורחיםמורחים
עגבנייהעגבנייה
בצקבצק
6
אופים עד מאפה זהוב, 45 עד 50 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
7
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.
1
הבצק יכול להיות מקורר עד 3 ימים.בצל יכול להיות קרמל 1 יום קדימה ומקורר.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
בצקבצק