בצל בייקון אספרגוס
אתה אף פעם לא יכול לקבל יותר מדי מתכוני תוספת, אז נסו אספרגוס בצל בייקון. תמורת 2.13$ למנה, המתכון הזה מכסה 16% מהדרישות היומיות שלכם של ויטמינים ומינרלים. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ-8 גרם חלבון, 21 גרם שומן ובסך הכל 249 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים. זוהי אפשרות טובה אם אתם עוקבים אחר דיאטה ללא גלוטן, ללא חלב, פליאולית ותזונה ראשונית. אדם אחד מצא את המתכון הזה טעים ומשביע. אם יש לכם אספרגוס, מלח, שמן זית ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 25 דקות. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 38%, וזה לא כל כך מרהיב. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: אספרגוס בייקון ובצל מקורמל, אספרגוס בייקון ובצל מקורמל, ואספרגוס ובייקון עם רוטב חוות בצל.
הוראות
מניחים את האספרגוס ב-15 אינץ'. x 10 אינץ'. x 1-in. תבנית אפיה.
לטפטף שמן; מפזרים 1/8 כפית מלח ו-1/8 כפית פלפל.
אופים ב-400 מעלות למשך 10-15 דקות או עד להשחמה קלה.
בינתיים, במחבת קטנה, מבשלים בייקון על אש בינונית עד שהוא פריך.
הסר לנייר סופג; לנקז, לשמור 2 כפיות נטיפי.
מטגנים בצל בטפטופים עד לריכוך.
מסירים מהאש; מערבבים פנימה את החומץ, הבייקון ושאר המלח והפלפל.
מעבירים את האספרגוס לקערה רדודה גדולה; מעל רוטב בייקון חם וזורקים בעדינות לציפוי.