בצל-חזה צלוי חנוק וירקות
המתכון בצל-חזה צלוי חונק וירקות יכול לספק את השתוקקות היהודית שלך על 45 דקות. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 398 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 11 גרם של שומן כל אחד. זה יהיה להיט בחג החנוכה שלך. אם יש לכם גזר, פלפל שום, תפוחי אדמהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. נסו עוף וירקות כבושים, כלב בצל-חנוק, ו ביצים חנוקות בצל (מתכונים דומים).
הוראות
מקום בריסקט במחבת צלייה גדולה; העליון עם בצל.
מערבבים רוטב צ ' ילי, בירה, סוכר ורוטב ווסטרשייר; לשפוך על בצל. מכסים ואופים ב 325 במשך 1 1/2 שעות.
מערבבים בצל לתוך נוזל בישול. מסדרים את הגזר ותפוחי האדמה סביב חזה; כפית בישול נוזלי על ירקות.
מפזרים מלח מתובל ופלפל שום על בשר וירקות. מכסים ואופים עוד 1 1/2 שעות או עד שהירקות רכים.
חותכים בריסקט באלכסון על פני התבואה לפרוסות דקות. מסדרים את הבשר והירקות בכל אחת מ-8 קערות רדודות ומגישים ברוטב.
הערה: אם אין לך מחבת צלייה גדולה, חזה חזה בקר חתוך לשניים, ומניחים בתנור הולנדי גדול.