בצל חמוץ מתוק
אם יש לך בערך 35 דקות כדי לבלות במטבח, בצל חמוץ מתוק יכול להיות מדהים ללא גלוטן, ללא חלב, ולטו אובו צמחוני מתכון לנסות. זה מנות ראשונות יש 156 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. 141 אדם התרשמו מתכון זה. גשו לסופר וקנו בצל פנינה, מלח, דבש ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. - שזה לא ניתן לאילתור. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: בצל Agrodolce (בצל חמוץ מתוק), בצל חמוץ מתוק, ו בצל חמוץ מתוק.
הוראות
לקלף את הבצל: החלק הקשה ביותר על מתכון זה הוא קילוף הבצל. אם אתה משתמש פנינה או בצל cipollini קטן, blanch אותם במים רותחים במשך דקה בערך ולאחר מכן לצלול אותם לתוך מי קרח כדי לעצור את הבישול. חותכים את השורש ואת קצות הגבעול, ואת העור papery צריך להחליק מיד.
אם אתה משתמש בצלים רותחים גדולים יותר, כפי שעשינו כאן, פשוט לחתוך את הגבעול לסיים את הבצל לקלף כפי שהיית בצל רגיל.
מרתיחים את הבצל: מביאים סיר מים מלוחים לרתיחה, ומרתיחים את הבצל במשך 4-10 דקות, או עד שהם רכים. בצלים קטנים יותר יצטרכו פחות זמן. אתה רוצה אותם אל דנטה, לא רך, כי הם יבשלו קצת יותר במחבת.
מסננים את הבצלים היטב ומניחים בצד.
מטגנים את הבצל: מקבלים מחבת חמה מעל חום בינוני גבוה ומוסיפים את שמן הזית.
תנו לשמן הזית להתחמם דקה או שתיים ולהוסיף את הבצל. הם יירקו קצת כי הם מלאים בלחות.
תן להם לרחוש עד שאתה מקבל קצת בראונינג על כמה צדדים של הבצל, על 4-5 דקות.
מוסיפים תערובת דבש וחומץ למחבת: בינתיים, מערבבים את הדבש והחומץ במרץ עד הדבש מתמוסס.
הוסף אותו למחבת. זה יהיה לירוק ולרחוש באלימות. הפעל את הבצל כדי מעיל עם התערובת ולהפוך את החום עד בינוני.
בואו תערובת חומץ דבש להרתיח עד סירופ סמיך. להפוך את הבצלים לעתים קרובות מעיל שווה.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר, עם קצת קומץ של מלח מפואר כמו פלר דה sel, אם יש לך קצת.