בצל מוקרם
. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 20%. נסו בצל אפוי מוקרם, בצל אפוי מוקרם, ו תפוחי אדמה מוקרמים עם בצל מקורמל (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). משמנים צלחת אפייה מרובעת בגודל 8 אינץ'.
ממיסים את החמאה במחבת גדולה על אש בינונית.
מוסיפים בצל; מבשלים ומערבבים עד למכרז, כ 5 דקות.
העברה לתבנית אפייה מוכנה. בקערה בינונית, מערבבים יחד את מרק הבשר והקמח עד חלקה.
מערבבים את השמנת ואת העונה עם מלח ופלפל; לשפוך על הבצל.
מפזרים גבינה שוויצרית וגבינת פרמזן מעל.
אופים במשך 25 עד 30 דקות בתנור שחומם מראש, עד גבינה הוא חום זהוב הרוטב הוא מבעבע.