קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות16
ציון בריאות1
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

עוגת גבינה תפוחים עם שטרויזל

עוגת גבינה תפוחים עם שטרויזל
ניתן להכין את המתכון לעוגת גבינה תפוחים עם שטרויזל בתוך כשעה ו-30 דקות . חלק אחד מהמנה הזו מכיל בערך 6 גרם חלבון , 8 גרם שומן ובסך הכל 215 קלוריות . מתאים ל-16 ומחירו 80 סנט למנה מנות. אדם אחד מצא את המתכון הזה טעים ומשביע. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. רק כמה אנשים אהבו מאוד את הקינוח הזה. גשו לסופר וקנו גבינת שמנת, תמצית וניל, גבינת שמנת ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותה היום. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 13% . הציון הזה לא כל כך מדהים. חטיפי עוגת גבינה תפוחים עם שטרויזל , עוגת גבינה עם שטרויזל ג'ינג'ר ועוגת גבינה עם שטרויזל ג'ינג'ר דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
בקערה קטנה מערבבים עוגיות מרוסקות וחמאה. לחץ על החלק התחתון של 9-in. תבנית קפיצית מצופה בספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'ר מרוסקות (כ-25 עוגיות)עוגיות ג'ינג'ר מרוסקות (כ-25 עוגיות)
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
נשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובהנשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובה
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מניחים תבנית על תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
3
אופים ב-325 מעלות למשך 10 דקות. מצננים על רשת.
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
4
בקערה גדולה מקציפים גבינות שמנת וסוכר עד לקבלת תערובת אחידה. טורפים פנימה את החלב, הקמח והוניל.
מרכיבים שתצטרך
דבש הדריםדבש הדרים
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
קני סוכריות מרוסקים נוספיםקני סוכריות מרוסקים נוספים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
להוסיף ביצים; מקציפים במהירות נמוכה רק עד לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
6
יוצקים 2 כוסות מילוי על הקרום. בקערה גדולה, לזרוק את התפוחים, הסוכר החום והקינמון עד שהם מצופים היטב; מסדרים מעל המילוי עד 1 אינץ' מהקצוות.
מרכיבים שתצטרך
אגוז מוסקט נוסף, לא חובהאגוז מוסקט נוסף, לא חובה
כמו פיסטוקים או אגוזי מלךכמו פיסטוקים או אגוזי מלך
לשימור,לשימור,
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
7
יוצקים את שאר המילוי על תערובת התפוחים.
מרכיבים שתצטרך
לשימור,לשימור,
8
אופים ב-325 מעלות למשך 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
9
בקערה קטנה מערבבים את מרכיבי הציפוי.
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
10
מפזרים מעל עוגת גבינה.
11
אופים 15-20 דקות יותר או עד שהמרכז כמעט מתייצב. מצננים על רשת במשך 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
12
הפעל בזהירות סכין סביב קצה המחבת כדי להשתחרר; מצננים שעה אחת יותר. מקררים למשך הלילה.
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
13
הסר את דפנות המחבת.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)

יין מומלץ: קציר מאוחר ריזלינג, Lambrusco Dolce, Sauternes

ריזלינג בציר מאוחר, למברוסקו דולצ'ה וסאוטרנס הם הבחירות המובילות שלי לעוגת גבינה. יינות קינוח לבנים הם בחירה בטוחה לעוגת גבינה (ללא שוקולד), אבל למברוסקו מתוק יהיה כל כך טוב עם עוגת גבינה תות קלאסית. אתה יכול לנסות שאטו שנטל ריזלינג מאוחר לקציר. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-21 דולר לבקבוק.
שאטו שנטל ריזלינג קציר מאוחר
שאטו שנטל ריזלינג קציר מאוחר