בצל מקורמל, ארוגולה וחביתת גבינת פרמזן
הכנת המנה לוקחת כ 46 דקות. אם יש לכם שום, חומץ בלסמי, גבינת פרמזן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: בצל קרמל וחביתה גבינת עיזים, תפוחי אדמה מתוקים קלויים & פיצה בצל מקורמל עם רוטב בשמל, גבינת פונטינה & סלט ארוגולה, ו פיצה בצל מקורמל עם Gorgonzolan ו ארוגולה.
הוראות
לבצל: מחממים פליישמן ושמן במחבת סאוט בינונית על אש בינונית-נמוכה. כאשר פליישמן נמס, מוסיפים בצל; מערבבים למעיל. מבשלים 10 דקות, ערבוב מדי פעם. כאשר בצל יש מתרכך ולהתחיל חום, להוסיף חומץ.מבשלים בצל 20 דקות נוספות או עד חום רך מאוד כהה בצבע. להזמין 1/3 כוס בצל לחביתה. מגניב ולאחסן בצל שנותר במיכל אטום לשימוש נוסף.עבור חביתה: תרסיס קל 10 אינץ ' מחבת nonstick עם ספריי בישול; חום מעל חום בינוני.
מוסיפים את הבצלים השמורים, ארוגולה ושום למחבת.
לטגן 1 דקה או עד ארוגולה נבול.
מערבבים ביצים, גבינה ופלפל; לשפוך תערובת למחבת. טבח לא נגע 1 דקה או עד הקצוות מתחילים להגדיר. בעדינות למשוך קצוות כלפי מרכז כדי לאפשר חלק לא מבושל לרוץ מתחת. חזור פעמיים; לכסות עם מכסה. המשך לבשל 1 עד 2 דקות יותר או עד שהמרכז מוגדר. מקפלים חביתה לשניים.
חותכים לחצי, מגישים מיד.לבצל: מחממים פליישמן ושמן במחבת סאוט בינונית על אש בינונית-נמוכה. כאשר פליישמן נמס, מוסיפים בצל; מערבבים למעיל. מבשלים 10 דקות, ערבוב מדי פעם. כאשר בצל יש מתרכך ולהתחיל חום, להוסיף חומץ.מבשלים בצל 20 דקות נוספות או עד חום רך מאוד כהה בצבע. להזמין 1/3 כוס בצל לחביתה. מגניב ולאחסן בצל שנותר במיכל אטום לשימוש נוסף.עבור חביתה: תרסיס קל 10 אינץ ' מחבת nonstick עם ספריי בישול; חום מעל חום בינוני.
מוסיפים את הבצלים השמורים, ארוגולה ושום למחבת.
לטגן 1 דקה או עד ארוגולה נבול.
מערבבים ביצים, גבינה ופלפל; לשפוך תערובת למחבת. טבח לא נגע 1 דקה או עד הקצוות מתחילים להגדיר. בעדינות למשוך קצוות כלפי מרכז כדי לאפשר חלק לא מבושל לרוץ מתחת. חזור פעמיים; לכסות עם מכסה. המשך לבשל 1 עד 2 דקות יותר או עד שהמרכז מוגדר. מקפלים חביתה לשניים.