בצל מקורמל ופיצה Gorgonzola
המתכון בקרמל בצל ופיצה Gorgonzola יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 55 דקות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 10 גרם חלבון 14 גרם של שומן, וסך הכל 229 קלוריות. מתאים ל-12 מנות. אם יש לך סוכר, גבינת gorgonzola, בצק פיצה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . עם כפית ציון של 19% המנה הזאת לא כל כך מרהיבה. נסו בצל מקורמל ופיצה Gorgonzola, פיצה בקרמל בצל & Gorgonzola, ו בצל מקורמל-Gorgonzola פיצה (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת גדולה, להמס חמאה על חום בינוני.
בצל מטגן בחמאה עד הבצל רך וחום כהה, כ 25 דקות. מערבבים בסוכר, וממשיכים לבשל במשך 1 או 2 דקות נוספות.
מחממים תנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C).
גריז מחבת פיצה או גיליון עוגיות, ולחץ את הבצק לעובי הרצוי.
מורחים בצל באופן שווה על הבצק, ומעל עם Gorgonzola מתפורר.
אופים במשך 10 עד 12 דקות, או עד הסוף.