בצל מקורמל ופיצת ארוגולה
. עם כפית ציון של 14% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. נסו פיצה בצל מקורמל עם Gorgonzolan ו ארוגולה, בצל קרמל ופיצת נקניק עם ארוגולה, ו בצל מקורמל, פרושוטו ופיצה ארוגולה (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים בצל בחמאה במחבת גדולה על חום בינוני-גבוה 15 עד 20 דקות. או עד בצל רך, ערבוב מדי פעם.
להוסיף רוטב; לבשל על חום בינוני 10 דקות. או עד בצל הם קרמל, ערבוב מדי פעם. מערבבים ברוזמרין. מגניב לגמרי.
תנור חום ל 450 מעלות F. לחץ מושלם פרמזן פיצה בצק על החלק התחתון של 17x11-1/2x3/4 אינץ פאן ריססו עם ספריי בישול.
בואו לעמוד 10 דקות. למעלה עם בצל.
אופים על מדף תנור תחתון 15 דקות. או עד הקרום הוא חום זהוב.
למעלה עם גבינה; אופים 2 עד 3 דקות. או עד שנמס. למעלה עם ארוגולה וצנוברים.