בצל מתוק עם קארי ופטרוזיליה קולי
בצל מתוק עם קארי ופטרוזיליה קולי נטול גלוטן,, ראשוני וצמחוני מנה צדדית. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 142 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 9g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה של מזון ויין יש 1 אוהדים. אם יש לכם חמאה, מלאי ירקות, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. רק מעטים מאוד אהבו את המנה ההודית הזו. מתכונים דומים: Tgif חלק 2: אמנון מצופה בקארי עם בצל מקורמל ופירה אפונה מתוק, סלט גזר עם בצל פנינה ופטרוזיליה, ו פסטה עם בצל מקורמל, עגבניות, פטרוזיליה וזיתים.
הוראות
ממיסים את החמאה במחבת גדולה; יוצקים 2 כפות ומניחים בצד.
מוסיפים את הבצל וקמצוץ מלח למחבת וזורקים עד שמצופים באופן שווה. להרטיב פיסת קלף מקומטת או נייר שעווה ולחץ אותו על הבצל. מכסים ומבשלים על חום נמוך בינוני, ערבוב מדי פעם, עד מכרז אבל לא השחמה, על 15 דקות.
בינתיים, להביא סיר גדול של מים מלוחים לרתיחה.
מוסיף את הפטרוזיליה ואת blanch עד נבול, על 1 דקה.
מסננים ולחץ על הפטרוזיליה יבש, ואז להעביר אותו לבלנדר.
מוסיפים את שמורות 2 כפות של חמאה מומסת, המניה ומיץ לימון מחית עד חלקה. מתבלים במלח ופלפל ומעבירים לסיר קטן.
טוסט אבקת קארי במחבת קטנה על חום מתון עד ריחני קל השחמה, על 30 שניות.
לחמם בעדינות את רוטב הפטרוזיליה ולכפות אותו על צלחות. תלולית את הבצלים במרכז, מפזרים את אבקת הקארי ומגישים.