גשו לסופר וקנו מלח, חלב, פרג ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו בצל-פרג רוטב, לחם בצל פרג, ו ביסקוויטים פרג בצל (מתכונים דומים).
הוראות
1
שלב 1 קמח כוס, סוכר, שמרים, ומלח בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
סוכר
שמרים
מלח
ציוד שתשתמש בו
קערה
2
מחממים חלב, 1/4 כוס מים, ו 3 כפות חמאה בסיר עד חם מאוד (120 עד 130); בהדרגה לערבב לתוך תערובת קמח. מערבבים ב 1 ביצה ונותר 1 1/2 כוסות קמח עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
קמח לכל מטרה
מים
חלב
ביצה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
3
להפוך את הבצק על משטח משוריין, ללוש עד חלקה ואלסטית (4 עד 6 דקות).
מרכיבים שתצטרך
בצק
4
מניחים בקערה משומנת היטב, הופך לגריז העליון. לכסות ולתת לעמוד 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
קערה
5
מערבבים בצל ו -3 המרכיבים הבאים בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
בצל
ציוד שתשתמש בו
קערה
6
רול בצק לתוך מלבן 14-x 10 אינץ'; לחתוך חצי לאורכו. כפית חצי תערובת בצל במרכז כל מלבן. להביא צדדים ארוכים מעל מילוי, צובט תפרים לאטום.
מרכיבים שתצטרך
בצק
בצל
גלול
7
מקום, צד התפר למטה זה לצד זה, על תבנית אפייה משומנת קלות. צבטו חלקים יחד ב 1 קצה לאטום; מנות צמה, וצביטה מסתיים לאטום.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
8
לכסות ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 20 עד 30 דקות או עד הוכפל בתפזורת.
9
מערבבים 1 ביצה 1 כף מים עד מעורבב; מברשת על הבצק.
מרכיבים שתצטרך
בצק
מים
ביצה
10
מפזרים זרעי פרג.
מרכיבים שתצטרך
פרג זרעים
11
אופים ב 350 במשך 35 דקות, מיגון עם רדיד אלומיניום לאחר 25 דקות; מגניב על מתלה חוט.