קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות14
מגזין

בצל-צלעות חזיר חנוקות

בצל-צלעות חזיר חנוקות
אם יש לכם מים, טימין, צלעות חזיר במרכז לחתוך, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו בצל קרמל וצלעות חזיר עם בייקון, צלעות חזיר אפויות בצל ופטריות חנוקות, ו צלעות חזיר חנוקות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מעיל מחבת nonstick גדולה עם ספריי בישול, ומחבת מקום מעל חום גבוה עד חם.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מוסיפים פרוסות בצל ו 1/4 כפית תיבול קריאולי. מבשלים 7 דקות או עד בצל מכרז משחימים, ערבוב לעתים קרובות. להפריש, ולשמור על חם.
מרכיבים שתצטרך
10 עד 12 שרימפס גדולים (ספירה של 21 עד 25), קלופים וחסרי עורקים, עם זנבות10 עד 12 שרימפס גדולים (ספירה של 21 עד 25), קלופים וחסרי עורקים, עם זנבות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
3
לקצץ שומן מן הצלעות.
4
שלב הנותרים 3/4 כפית תיבול קריאולי ותימין.
מרכיבים שתצטרך
10 עד 12 שרימפס גדולים (ספירה של 21 עד 25), קלופים וחסרי עורקים, עם זנבות10 עד 12 שרימפס גדולים (ספירה של 21 עד 25), קלופים וחסרי עורקים, עם זנבות
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
5
מפזרים באופן שווה על שני הצדדים של צלעות. מחבת רקוט עם ספריי בישול, ומניחים מעל חום בינוני גבוה עד חם.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
הוסף צלעות למחבת; לבשל 1 דקה בכל צד. להפחית את החום בינוני; לבשל 4 עד 6 דקות נוספות בכל צד או עד הסוף.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
מעביר צלעות למגש הגשה.
8
מקום בצל שמור על גבי צלעות; להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
9
מוסיפים מים ורוטב ווסטרשייר למחבת, ערבוב טוב. מבשלים מעל חום גבוה, ערבוב כל הזמן כדי deglaze מחבת. לבשל 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
10
יוצקים רוטב על צלעות.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, ריזלינג

שרדונה, פינו נואר וריזלינג הם בחירה מצוינת לצלעות חזיר. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. שרדונה GEN5 עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 9 דולר לבקבוק.
GEN5 שרדונה
GEN5 שרדונה
שרדונה ידידותי מאוד, עם טעמי פירות טרופיים עסיסיים, קמצוץ שמנת וגימור ארוך ובהיר. במשך חמישה דורות המשפחה שלנו חיה ועבדה את אדמתנו בלודי, קליפורניה, תמיד שואפת לעזוב את הארץ במצב טוב יותר עבור הבאדור.