קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות14
מגזין

בצל-צלעות חזיר חנוקות

בצל-צלעות חזיר חנוקות
אם יש לכם מים, טימין, צלעות חזיר במרכז לחתוך, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו בצל קרמל וצלעות חזיר עם בייקון, צלעות חזיר אפויות בצל ופטריות חנוקות, ו צלעות חזיר חנוקות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מעיל מחבת nonstick גדולה עם ספריי בישול, ומחבת מקום מעל חום גבוה עד חם.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים פרוסות בצל ו 1/4 כפית תיבול קריאולי. מבשלים 7 דקות או עד בצל מכרז משחימים, ערבוב לעתים קרובות. להפריש, ולשמור על חם.
מרכיבים שתצטרך
10 עד 12 שרימפס גדולים (ספירה של 21 עד 25), קלופים וחסרי עורקים, עם זנבות10 עד 12 שרימפס גדולים (ספירה של 21 עד 25), קלופים וחסרי עורקים, עם זנבות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
3
לקצץ שומן מן הצלעות.
4
שלב הנותרים 3/4 כפית תיבול קריאולי ותימין.
מרכיבים שתצטרך
10 עד 12 שרימפס גדולים (ספירה של 21 עד 25), קלופים וחסרי עורקים, עם זנבות10 עד 12 שרימפס גדולים (ספירה של 21 עד 25), קלופים וחסרי עורקים, עם זנבות
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
5
מפזרים באופן שווה על שני הצדדים של צלעות. מחבת רקוט עם ספריי בישול, ומניחים מעל חום בינוני גבוה עד חם.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
הוסף צלעות למחבת; לבשל 1 דקה בכל צד. להפחית את החום בינוני; לבשל 4 עד 6 דקות נוספות בכל צד או עד הסוף.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
מעביר צלעות למגש הגשה.
8
מקום בצל שמור על גבי צלעות; להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
9
מוסיפים מים ורוטב ווסטרשייר למחבת, ערבוב טוב. מבשלים מעל חום גבוה, ערבוב כל הזמן כדי deglaze מחבת. לבשל 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
10
יוצקים רוטב על צלעות.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, ריזלינג

שרדונה, פינו נואר וריזלינג הם בחירה מצוינת לצלעות חזיר. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. שרדונה GEN5 עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 9 דולר לבקבוק.
GEN5 שרדונה
GEN5 שרדונה
שרדונה ידידותי מאוד, עם טעמי פירות טרופיים עסיסיים, קמצוץ שמנת וגימור ארוך ובהיר. במשך חמישה דורות המשפחה שלנו חיה ועבדה את אדמתנו בלודי, קליפורניה, תמיד שואפת לעזוב את הארץ במצב טוב יותר עבור הבאדור.