בצל שמנת ופירה שום
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל בצל שמנת ופירה שום. מתאים ל-7 מנות. מנה אחת מכילה 339 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 20 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל, שום, מיונז ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. מתכונים דומים: פירה שום & תפוחי אדמה בצל, פירה בצל מטוגן שמנת, ו בצל מקורמל ופירה שום.
הוראות
במחבת 5-6 ליטר מעל חום בינוני גבוה, מערבבים בצל ושום בשמן עד צליעה, על 5 דקות.
יוצקים מים 1 ליטר למחבת 5-6 ליטר (אין צורך לשטוף מחבת) ולהביא לרתיחה על חום גבוה.
לקלף ולשטוף תפוחי אדמה; לחתוך לחתיכות 1 אינץ'.
מוסיפים תפוחי אדמה למים רותחים; מכסים וחוזרים לרתיחה, ואז מפחיתים את החום בינוני ומבשלים עד שתפוחי אדמה מחית בקלות, 8 עד 10 דקות.
מסננים תפוחי אדמה וחוזרים למחבת.
מוסיפים תערובת בצל, שמנת חמוצה, מיונז, שמנת וחמאה לתפוחי אדמה. מחית עם מחית תפוחי אדמה או מיקסר חשמלי עד התערובת היא גבשושית או חלקה כמו שאתה אוהב, בהדרגה להכות מספיק של החלב כדי להגיע עקביות הרצוי.
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.