בצלים ממולאים: Cipolle Ripiene
בצלים ממולאים: Cipolle Ripiene עשוי להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. מנה אחת מכילה 217 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 12 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך גראפה, בצל, פרוסיטו cotto, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 25%. נסו תפוחי אדמה ובצל (פטטה E Cipolle), קרוט ripiene, ו פטוצ'יני אלה Cipolle (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
מביאים 6 ליטרים מים לרתיחה מתגלגלת ומוסיפים 2 כפות מלח.
בסיר 12 אינץ', מחממים את החמאה מעל להבה בינונית עד שהיא קצף.
מוסיפים את העגל ואת פרושוטו ומבשלים עד חום זהוב, על 5 עד 7 דקות. תניח בצד.
לקלף את הבצל בזהירות טיפה במים רותחים. מבשלים עד הבצל רך אבל עדיין לשמור על צורתם, על 25 עד 30 דקות.
מסננים את הבצלים ומניחים בצד להתקרר.
לאחר הבצל הם מגניבים מספיק כדי להתמודד, לחתוך אותם חצי לחצות חכם, בזהירות להסיר את המרכז מאוד מכל מחצית הבצל. זה ייצור כיס למילוי. חזור עם הבצלים שנותרו.
סדק 1 ביצה, ו, באמצעות כף עץ, לערבב את הביצה לתוך תערובת בשר מקורר. מלח ופלפל, לפי הטעם, להוסיף 3 כפות Parmigiano וקמצוץ של אגוז מוסקט ומערבבים עד בשילוב טוב.
גריז קל צלחת אפייה 13 אינץ'. השתמש בכפית כדי להפיץ בעדינות תערובת בשר על גבי כל חצי בצל.
מניחים את הבצלים הממולאים, בצד המילוי, למחבת מוכנה.
לטפטף את הגראפה על חצאי הבצל.
מפזרים את הבצלים עם העוגייה הכתושה ומקלות לחם מרוסקים.
מניחים בתנור ואופים עד הגבינה הוא חום זהוב תוסס, כ 45 דקות.