קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות4
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

בצלים ממולאים: Cipolle Ripiene

בצלים ממולאים: Cipolle Ripiene
בצלים ממולאים: Cipolle Ripiene עשוי להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. מנה אחת מכילה 217 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 12 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך גראפה, בצל, פרוסיטו cotto, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 25%. נסו תפוחי אדמה ובצל (פטטה E Cipolle), קרוט ripiene, ו פטוצ'יני אלה Cipolle (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מביאים 6 ליטרים מים לרתיחה מתגלגלת ומוסיפים 2 כפות מלח.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
מלחמלח
3
בסיר 12 אינץ', מחממים את החמאה מעל להבה בינונית עד שהיא קצף.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
4
מוסיפים את העגל ואת פרושוטו ומבשלים עד חום זהוב, על 5 עד 7 דקות. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
עגלעגל
5
לקלף את הבצל בזהירות טיפה במים רותחים. מבשלים עד הבצל רך אבל עדיין לשמור על צורתם, על 25 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
מיםמים
6
מסננים את הבצלים ומניחים בצד להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
7
לאחר הבצל הם מגניבים מספיק כדי להתמודד, לחתוך אותם חצי לחצות חכם, בזהירות להסיר את המרכז מאוד מכל מחצית הבצל. זה ייצור כיס למילוי. חזור עם הבצלים שנותרו.
מרכיבים שתצטרך
מילוימילוי
בצלבצל
8
סדק 1 ביצה, ו, באמצעות כף עץ, לערבב את הביצה לתוך תערובת בשר מקורר. מלח ופלפל, לפי הטעם, להוסיף 3 כפות Parmigiano וקמצוץ של אגוז מוסקט ומערבבים עד בשילוב טוב.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
מוסקטמוסקט
בשרבשר
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
כף עץכף עץ
9
גריז קל צלחת אפייה 13 אינץ'. השתמש בכפית כדי להפיץ בעדינות תערובת בשר על גבי כל חצי בצל.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
בצלבצל
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
10
מניחים את הבצלים הממולאים, בצד המילוי, למחבת מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
מילוימילוי
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
11
לטפטף את הגראפה על חצאי הבצל.
מרכיבים שתצטרך
גרפהגרפה
בצלבצל
12
מפזרים את הבצלים עם העוגייה הכתושה ומקלות לחם מרוסקים.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
בצלבצל
13
מפזרים את פרמזן הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
14
מניחים בתנור ואופים עד הגבינה הוא חום זהוב תוסס, כ 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור