בצק הפיצה של דן
מתכון בצק הפיצה של דן מוכן בעוד כ-3 שעות והוא בהחלט מצוין ללא גלוטן, וטבעוני ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. והוא יספק כ 30 מנות. מנה אחת מכילה 88 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לכם שמרים, מלח כשר, מים קרים כקרח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. וזה די טוב. מתכונים דומים: בצק פיצה Mellow פטריות תוצרת בית וחתול להעתיק פיצה Mellowterranean, בצק פיצה {פיצה מוקפצת תרד ופטריות}, ו פיצה בגריל (איך) + בצק פיצה גבינה.
הוראות
במקום הראשון 3 מרכיבים בקערה של מערבל לעמוד חשמלי כבד; להכות במהירות נמוכה (באמצעות מצורף וו בצק) עד מעורבב. בהדרגה להוסיף מים ושמן בזרם איטי, יציב, והכה במהירות נמוכה 3 דקות. הכה במהירות גבוהה 5 דקות.
מכסים את הבצק בניילון נצמד; נותנים לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 1 1/2 עד 2 שעות או עד שכמעט הוכפל בצובר ובצק הוא קפיצי כאשר נגע קלות. אגרוף בצק למטה, ולעצב לתוך כדור גדול; לחתוך בצק ל 4 חתיכות שוות.
מגלגלים כל פיסת בצק לכדור. למתוח את החלק העליון של הבצק סביב מחוץ לכדור, ולצבוט את הקצוות יחד, ויוצרים כדור חלק.
מניחים כדורי בצק על תבנית אפייה משומנת קלות, ואבק עם קמח. מכסים במגבת לחה.
בואו לעמוד במקום קריר 1 שעה.