בצק עלים ממולא
המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לכם גבינת ברי בלוק, חלבונים ביצה, דבשוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 15 דקות. מתכונים דומים: סלמון ממולא בצק עלים, סופלה של בצק עלים עם קרם מאפה ריחני כתום, אגוזי פקאן מסוכרים ורוטב חמאת קרמל, ו בצק עלים.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
שים סיר בינוני על הכיריים מעל חום גבוה.
שים את התאנים, דבש, ומים במחבת, מערבבים, ולהביא לרתיחה. להפחית את החום, ולאפשר למים להתבשל. הדבש והסוכרים הטבעיים מן התאנים צריך לעבות את המים. המשך להתבשל תאנים עד רוטב מושגת כי הוא עבה מספיק כדי לכסות את החלק האחורי של כף. כאשר הרוטב הגיע כי עקביות, להסיר מן החום. שים "רוטב תאנה" במיכל בטוח למקרר, ולאפשר קירור לפחות 20 דקות.
מורחים גיליון של בצק עלים החוצה על משטח נקי, מקומח קלות. סקופ כמות קטנה של רוטב תאנה על גיליון בצק עלים עם כ 2 אינץ ' סביב הרוטב בכל צד. שים חתיכת ברי על גבי הרוטב. בזהירות לקפל את הקצוות של בצק עלים על הגבינה. לסחוט את הקצוות של המאפה יחד ולאחר מכן בזהירות להפוך את הבצק, כך המשטח החלק של המאפה פונה למעלה. בעדינות לקחת את המאפה ולשים אותו על מגש גיליון מרופד בנייר קלף. חזור על זה עד שכל הגבינה משמשת. אתה צריך 8 מאפים ממולאים קטנים.
כאשר כל המאפים הם על מגש הסדינים, לקחת מברשת מאפה, בקלילות מברשת ביצים חלקות על החלק העליון ואת הצדדים של כל מאפה, זה ייתן את המאפה ברק כאשר הוא יוצא מהתנור.
טפטוף כמות קטנה של דבש על גבי כל מאפה.
אופים את המאפים עד בצק עלים הוא חום זהוב. זה צריך לקחת בערך 15 דקות, אבל לשמור את העיניים על תהליך האפייה. כאשר המאפים הם חום זהוב, להסיר מהתנור, ולאפשר להם להתקרר על מדף קירור. לאפשר להם להתקרר במשך 3-5 דקות, ולאחר מכן לשרת חם.