קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות8
ציון בריאות8
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

בצק עלים ממולא

בצק עלים ממולא
המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לכם גבינת ברי בלוק, חלבונים ביצה, דבשוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 15 דקות. מתכונים דומים: סלמון ממולא בצק עלים, סופלה של בצק עלים עם קרם מאפה ריחני כתום, אגוזי פקאן מסוכרים ורוטב חמאת קרמל, ו בצק עלים.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
שים סיר בינוני על הכיריים מעל חום גבוה.
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)
3
שים את התאנים, דבש, ומים במחבת, מערבבים, ולהביא לרתיחה. להפחית את החום, ולאפשר למים להתבשל. הדבש והסוכרים הטבעיים מן התאנים צריך לעבות את המים. המשך להתבשל תאנים עד רוטב מושגת כי הוא עבה מספיק כדי לכסות את החלק האחורי של כף. כאשר הרוטב הגיע כי עקביות, להסיר מן החום. שים "רוטב תאנה" במיכל בטוח למקרר, ולאפשר קירור לפחות 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
1 (8 אונקיות) צנצנת דבש1 (8 אונקיות) צנצנת דבש
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מורחים גיליון של בצק עלים החוצה על משטח נקי, מקומח קלות. סקופ כמות קטנה של רוטב תאנה על גיליון בצק עלים עם כ 2 אינץ ' סביב הרוטב בכל צד. שים חתיכת ברי על גבי הרוטב. בזהירות לקפל את הקצוות של בצק עלים על הגבינה. לסחוט את הקצוות של המאפה יחד ולאחר מכן בזהירות להפוך את הבצק, כך המשטח החלק של המאפה פונה למעלה. בעדינות לקחת את המאפה ולשים אותו על מגש גיליון מרופד בנייר קלף. חזור על זה עד שכל הגבינה משמשת. אתה צריך 8 מאפים ממולאים קטנים.
מרכיבים שתצטרך
גליונות בצק עליםגליונות בצק עלים
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
קרקרים מגוונים ו/או פירות טרייםקרקרים מגוונים ו/או פירות טריים
1 (8 אונקיות) צנצנת דבש1 (8 אונקיות) צנצנת דבש
ציוד שתשתמש בו
(כגון Chocodrops)(כגון Chocodrops)
5
כאשר כל המאפים הם על מגש הסדינים, לקחת מברשת מאפה, בקלילות מברשת ביצים חלקות על החלק העליון ואת הצדדים של כל מאפה, זה ייתן את המאפה ברק כאשר הוא יוצא מהתנור.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
טפטוף כמות קטנה של דבש על גבי כל מאפה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
7
אופים את המאפים עד בצק עלים הוא חום זהוב. זה צריך לקחת בערך 15 דקות, אבל לשמור את העיניים על תהליך האפייה. כאשר המאפים הם חום זהוב, להסיר מהתנור, ולאפשר להם להתקרר על מדף קירור. לאפשר להם להתקרר במשך 3-5 דקות, ולאחר מכן לשרת חם.
מרכיבים שתצטרך
גליונות בצק עליםגליונות בצק עלים
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן