בצק פיצה כפרי כפרי כפרי
מתכון כפרי בצק פיצה מוכן בערך בעוד 45 דקות. וזה בהחלט מדהים טבעוני ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 704 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 9 גר' של שומן. כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. אם יש לכם שמן זית כתית מעולה, קמח גלוטן גבוה, קמח כוסמין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית כתית נוספת אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אפרסק פריך: פריך בריא לארוחת בוקר כקינוח. 12 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. נסו לחם בצק חמוץ צרפתי, בצק פיצה Mellow פטריות תוצרת בית וחתול להעתיק פיצה Mellowterranean, ו בצק פיצה {פיצה מוקפצת תרד ופטריות} (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את כל החומרים בקערת מתכת גדולה. עבודה עם חיבור ההנעה של מערבל לעמוד או ביד עד הקמח סופג את כל הנוזל, יוצר כדור גס, ומתחיל לחזק, על 3 דקות.
תן לנוח 5 דקות. המשך לעבוד עד רך, גמיש, ורק מעט דביק, על 3 דקות. הבצק צריך לעבור את מבחן חלונית. ייתכן שיהיה עליך לשלב יותר קמח או מים כדי להשיג מרקם זה, בהתאם הידרציה של הבצק הישן.
טופס בצק לכדור על ידי קיפול שוב ושוב בפינות עד מתח הפנים מתפתח. שמן קערה גדולה לגלגל כדור בצק על כל המעיל עם שמן. מכסים את הקערה בניילון נצמד.
בואו לעלות בטמפרטורת החדר במשך 1 1/2 שעות. אגרוף למטה בצק, מחדש טופס לתוך כדור, ומקרר לפחות 2 שעות, או עד מוכן לשימוש.