Baccala עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 152 גרם חלבון 64 גרם של שומן, וסך הכל 1385 קלוריות. המתכון הזה מכסה %60 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך בצל, שמן זית, כנפי עוף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular סופר של 81%. מתכונים דומים: Baccala, Africa. Kgm, ו בקרה לבנה.
הוראות
1
לנקז את הדגים, ללטף אותו יבש, ולשבור לחתיכות. לזרוק את חתיכות baccala בקמח למעיל. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
בקלה מלח
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ממתק תמנון בריט
2
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
במחבת גדולה, מערבבים את שמן הזית ואת החמאה, ומחממים על חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מוסיפים את הבצל ומבשלים עד רך מאוד משחימים, ואז מוסיפים את האנשובי וחתיכות דגים. מבשלים מעל חום בינוני גבוה עד הדג הוא השחמה יפה ואת אנשובי התפרקו, 7 עד 9 דקות.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבור
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ממתק תמנון בריט
5
מוסיפים את ציר העוף, עלי דפנה, צנוברים וסולטנות ומבשלים על אש גבוהה במשך 10 דקות. למעלה עם פירורי הלחם ומבשלים בתנור במשך 15 דקות, או עד פירורי הלחם הם השחמה.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
גב שומן חזיר
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
4 כפות צנוברים קלויים קלות
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
מגישים חם.
7
בסיר גדול וכבד, מחממים את השמן מעל חום גבוה עד לעישון.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
8
מוסיף את כל חלקי העוף וחום בכל רחבי, ערבוב כדי למנוע שריפה.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
9
הסר את העוף ושמורה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
10
מוסיפים את הגזר, הבצל והסלרי לסיר ומבשלים עד רך משחימים. החזירו את העוף לסיר והוסיפו 3 ליטרים של מים, רסק העגבניות, הפלפל והפטרוזיליה. מערבבים עם כף עץ כדי לנתק את חתיכות העוף והירקות השחומים מתחתית המחבת. מביאים כמעט לרתיחה, ואז להפחית את החום ומבשלים על רתיחה נמוכה עד מופחת בחצי, על 2 שעות, מדי פעם ברפרוף עודף שומן.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
11
הסר מחום, מתח, ולחץ על המוצקים עם החלק התחתון של מצקת כדי לחלץ את כל הנוזלים. מערבבים את המניה כדי להקל על הקירור ולהניח בצד. מקררים מלאי במיכלים קטנים עד שבוע או להקפיא עד חודש.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות עבור סיבת המוות. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Menage פינו גריג ' יו Limelight טרואה. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 11 דולר.