בקאלה בסגנון סרצני: סטוקאפיסו אלה קורופולזה
זה הביא לך על ידי אוכלרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 77%, שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון בקלה, בסגנון רומי: בקלן אלה רומנה, בקלאלה נפוליטנה (דג בקלה מטוגן בסגנון נפוליטני), ו בקלה מלח עם עגבניות וצלפים (בקאל אללה וזוביאנה).
הוראות
מוציאים את הדג מהאמבטיה שלו ומסירים את הסנפירים, עמוד השדרה ועצמות הלסת, ואז פילה אותו וקוצצים דק.
במחבת מטגנת גדולה מחממים את שמן הזית על אש בינונית-גבוהה ומוסיפים את פתיתי הבצל, הסלרי, הפטרוזיליה והפלפל ומערבבים על האש למשך 5 דקות.
מוסיפים את הדג ומערבבים היטב, ואז מוסיפים את העגבניות, הפלפלים, החבושים והצימוקים ומערבבים היטב. מתבלים במלח ופלפל ומבשלים על אש גבוהה 10 דקות, עד שהם חמים לאורך כל הדרך.
יין מומלץ: פינו נואר, פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner
פינו נואר, פינו גריג ' יו וגרונר ולטלינר הם הבחירות המובילות שלי בקלה מלח. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריג ' יו או גרלסנר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים חזקים כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר. הרבנטוס אני בלאן דה לה פינקה ברוט עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 39 דולר לבקבוק.
![רבנטוס אי בלאק דה לה פינקה ברוט]()
רבנטוס אי בלאק דה לה פינקה ברוט
היין הנצנץ של דה לה פינקה מיוצר מענבים מהענבים העתיקים ביותר של רבנטוס אי בלאן, שנשתלו באמצעות מערכת גובלט בשנת 1964 בוויניה דלס פפססילס.ממוקם על המרפסים הגבוהים ביותר של נהר אנויה, כרם ויניה דלס פקססילס יש קרקעות ימיות עם תכולת מאובנים גבוהה. זה מאפיין את המבנה ואת הרכב הקרקע של כרם זה. הקרבונטים הם המרכיב המספק את המקור העיקרי של טיפוסיות ליין הנוצץ הזה עם ביטוי מלוח גבוה. זהו יין מבעבע עם זהות ואישיות ייחודיים.